Paikallisten tuotetietojen näyttäminen maksutta Googlessa

Kun käytät maksuttomia paikallisia tuotelistauksia, kauppasi tuotteet voivat näkyä maksuttomissa listauksissa Googlen eri palveluissa, kuten Google Haussa, Google Kuvahaussa, Shopping-välilehdellä, Google Mapsissa ja Google Lensissä. Katso lisätietoja saatavilla olevista listaustyypeistä

Saatavuus

Ominaisuus on saatavilla jälleenmyyjille, joilla on kivijalkakauppa joissakin näistä maista: Alankomaat, Arabiemiirikunnat, Argentiina, Australia, Belgia, Brasilia, Espanja, Indonesia, Intia, Israel, Italia, Itävalta, Japani, Meksiko, Norja, Kanada, Portugali, Puola, Ranska, Ruotsi, Saksa, Singapore, Suomi, Sveitsi, Taiwan, Tanska, Tšekki, Uusi-Seelanti, Venäjä, Yhdistynyt kuningaskunta ja Yhdysvallat.

Näin se toimii

Sivustoilta ei peritä maksua Google Haun indeksissä mukana olemisesta, ja samalla tavoin tuotetietojen näkyminen paikallisissa tuotetuloksissa Googlen palveluissa on kauppiaille maksutonta. Osallistuminen:

1. Noudata tuotteiden maksuttoman listauksen käytäntöjä ja paikallisten tuotemainosten käytäntöjä.
  2. Lähetä tuotesyöte ja paikallinen saatavuussyöte Google Kauppiaskeskuksen kautta. Lue lisää
  3. Osallistu Googlen maksuttomaan paikalliseen tuotelistaukseen valitsemalla kyseinen ominaisuus Kauppiaskeskuksesta. Lue lisää

Huomautus Google Kauppiaskeskus ‑syötteitä käyttäville kauppiaille: Ominaisuus liittyy kaupan tuotetarjousten esittämiseen Googlen maksuttomissa listauksissa. Jos lähetät syötteen Google Kauppiaskeskuksen kautta etkä valitse tätä ominaisuutta, Google voi silti käyttää ja esittää joitain lähettämäsi tuotesyötteen tietoja (esim. nimet ja kuvat), kuten on kuvattu Kauppiaskeskuksen käyttöehdoissa. Tällainen käyttö voi liittyä esimerkiksi Googlen palvelujen parantamiseen.

Jos olet aiemmin lähettänyt tuotesyötteen Googlelle, tuotteitasi saattaa jo näkyä maksuttomissa listauksissa. Seuraamalla näitä ohjeita voit valita sijaintisi, jos et halua tuotteidesi näkyvän maksuttomissa paikallisissa listauksissa.

Paikallisen varaston luominen

Jos haluat rekisteröityä tuotteiden maksuttomaan listaamiseen Googlessa, valitse se Kauppiaskeskukseen rekisteröitymisen yhteydessä tai klikkaa vasemmasta navigointivalikosta Kasvu ja valitse sitten Ominaisuuksien hallinta. Valitse saatavilla olevista ohjelmista Listaa tuotteesi Googlessa maksutta.

1. Lisää yritystiedot
  2. Linkitä Google My Business ‐tilisi ja valitse sijaintiryhmät
  3. Lähetä logo
  4. Luo, rekisteröi ja lähetä syötteitä
  5. Tietoja-sivun vahvistaminen (vain Euroopan maat)
  6. Pyydä varastovahvistus