Implementera hämtning senare med produktflödet

Du måste uppfylla följande krav för att kunna implementera hämtning senare med ditt produktflöde:

1. Du måste vara aktiv för Shopping-annonser.
  2. Du måste uppfylla alla krav för funktionen annonser för lokala butikslager.
  3. Du måste kunna ange vilka av dina butiker som är kvalificerade för onlinebeställningar.
  4. Du måste kunna behandla beställningar med hämtning i butik även om en produkt inte finns i lager i dina butiker.

Obs! Det går inte att skicka in lagerinformation på butiksnivå med produktflödet. Om du vill skicka in lagerinformation på butiksnivå kan du implementera hämtning senare med lagerflöden..

Implementera hämtning senare med produktflödet

Följ stegen nedan för att implementera hämtning senare med produktflödet för Shopping-annonser:

1. Konfigurera dina konton
  2. Aktivera annonser för lokala butikslager
  3. Skicka in produktdata
  4. Läs igenom kraven på målsidor för hämtning senare. Begär en granskning av din målsida genom att fylla i det här formuläret. Välj Jag vill implementera ytterligare funktioner.
  5. Aktivera annonser för lokala butikslager i din Shopping-kampanj

Välj deltagande Google My Business-butiker

Som standard visas annonser för lokala butikslager och lokala gratisannonser för alla butiker i ett länkat Google My Business-konto.

Om alla dina butiker är kvalificerade för onlinebeställningar väljer du den platsgrupp i Google My Business som innehåller alla butiker vid kontolänkning.

Om bara några av dina butiker kan hantera onlinebeställningar kan du ordna butikerna i en separat platsgrupp. Välj sedan den platsgruppen vid kontolänkning.

Om du inte kan ordna butikerna i grupper kan du kontakta vårt supportteam genom att fylla i det här formuläret och välja Jag vill implementera ytterligare funktioner.

Krav för målsidor

Målsidan får endast representera en enda återförsäljares butik. Den måste uppfylla följande krav för både datorer och mobila enheter, inklusive surfplattor:

• Visa alternativet för att hämta en produkt på produktsidan eller i kassan.
  • Låt kunderna välja vilken butik beställningen ska skickas till.
    • Butiker kan visas efter att kunden klickar på en länk (t.ex. ”kolla tillgänglighet”) eller anger postnummer eller adress.
    • Kunden kan också välja butik i kassan efter att en vara lagts till i kundvagnen.
  • Visa varans pris på produktsidan.
    • Obs! Priset måste motsvara värdet på price [pris] i ditt primära flöde.
  • Ange senaste tid för hämtning och hämtningsavgift (om tillämpligt).
    • Detta kan visas i kassan bredvid butiksvalet.
  • Ange ett alternativ för att välja andra butiker.
    • Detta kan visas i kassan bredvid butiksvalet.
  • Användare måste kunna slutföra och betala för beställningen på din webbplats.
  • Du måste skicka en bekräftelse när beställningen finns att hämta (t.ex. via e-post eller sms).

Flödeskrav

Utöver flödeskraven för Shopping-annonser måste du lägga till följande attribut i ditt primära flöde:

Attribut Valfritt eller obligatoriskt? Möjliga värden Obs!
pickup_method [hämtningsmetod] Obligatoriskt

butiksleverans, erbjuds inte

Ange inte följande värden:

• köp
  • reservera

Ange ”butiksleverans” för alla produkter som kan levereras till en av dina butiker

För alla andra produkter anger du ”erbjuds inte”

pickup_sla [hämtningsavtal] Obligatoriskt 3 dagar
4 dagar
5 dagar
6 dagar
7 dagar
flera veckor

Ange inte följande värden:

• samma dag
  • nästa dag

Ange den längsta tiden det tar att leverera en onlinebeställning till en av dina butiker.

pickup_link_template [länkmall_för_hämtning] Obligatoriskt URL-parameter eller webbadress Ange samma värde som för attributet link [länk] attribute
mobile_pickup_link_template [länkmall_för_hämtning_via_mobil] Valfritt URL-parameter eller webbadress Om du har en mobiloptimerad sida bör du ange samma värde som för attributet mobile_link [mobillänk] attribute