Käyttäjien ylläpitäminen Comparison Shopping Service Centerissä

CSS Center | Manage users in Comparison Shopping Service Center [Hero Image]

Käyttäjien ja yhteyshenkilöiden ylläpitäminen

Jotta voit käyttää tilejä CSS Centerin (Comparison Shopping Service Center) kautta, sinun pitää olla CSS-ryhmän tai verkkotunnuksen järjestelmänvalvoja tai CSS-ryhmän tai verkkotunnuksen järjestelmänvalvojan lisäämä käyttäjä. Yhtä CSS-verkkotunnusta voi käyttää useampi käyttäjä, ja käyttäjät voivat yhdistää omat Google-tilinsä useille samaan CSS-ryhmään kuuluville CSS-verkkotunnuksen tileille. Minkä tahansa CSS-ryhmän käyttäjät voivat käyttää kaikkia kyseisen ryhmän CSS-verkkotunnuksia, vaikka heitä ei ole lisätty yksittäisiin verkkotunnuksiin.

Tilin järjestelmänvalvojat voivat valita kullekin käyttäjälle eri rooleja eli käyttöoikeustasoja. CSS-ryhmän järjestelmänvalvojat voivat ylläpitää minkä tahansa CSS-ryhmän kaikkien CSS-verkkotunnusten tilien käyttöoikeuksia sekä CSS-ryhmän käyttöoikeuksia. CSS-verkkotunnuksen järjestelmänvalvojat voivat ylläpitää kyseisen CSS-verkkotunnuksen käyttöoikeuksia.

Tilin järjestelmänvalvojat voivat myös valita sähköposti-ilmoituksia käyttäjäkohtaisesti. Lisäksi järjestelmänvalvojat voivat lisätä henkilön tililleen vain sähköpostikontaktina lisäämättä häntä tilin suoraksi käyttäjäksi.

Käyttäjien roolit ja käyttöoikeudet CSS Centerissä

CSS Centerin käyttäjillä on oltava joko normaalit tai järjestelmänvalvojan käyttöoikeudet. CSS Centerin rooleja ja käyttöoikeuksia ovat esimerkiksi seuraavat:

• Vain sähköpostin käyttöoikeudet: Käyttäjä, joka lisätään vain sähköpostin käyttöoikeudet ‑käyttäjäksi, saa sähköposti-ilmoituksia, mutta hänellä ei ole tilin käyttöoikeuksia.
  • CSS-verkkotunnus (tavallinen): Käyttäjä voi nähdä luettelon kaikista liitetyn CSS-ryhmän CSS-verkkotunnuksista ja käyttää CSS-verkkotunnusnäkymää. Käyttäjä voi nähdä luettelon kaikista verkkotunnukseen liitetyistä kauppiastileistä. Käyttäjä voi myös nähdä datakoosteen, kuten yhdistettyjen kauppiastilien mittarit.
  • CSS-verkkotunnus (järjestelmänvalvoja): Käyttäjällä on CSS-verkkotunnuksen tavallisen käyttäjän käyttöoikeudet. Lisäksi CSS-verkkotunnuksen järjestelmänvalvojaksi lisätty käyttäjä voi muokata CSS-verkkotunnuksen asetuksia, esimerkiksi ylläpitää käyttäjiä.
  • CSS-ryhmä (tavallinen): Käyttäjällä on CSS-verkkotunnuksen tavallisen käyttäjän käyttöoikeudet. Lisäksi CSS-ryhmän tavalliseksi käyttäjäksi lisätty käyttäjä voi käyttää kaikkia CSS-ryhmän CSS-verkkotunnusnäkymiä ja nähdä kootut tiedot, kuten kaikkien CSS-ryhmään kuuluvien CSS-verkkotunnusten mittarit.
  • CSS-ryhmä (järjestelmänvalvoja): Käyttäjällä on CSS-verkkotunnuksen järjestelmänvalvojan ja CSS-ryhmän tavallisen käyttäjän pääsyoikeudet. Lisäksi CSS-ryhmän järjestelmänvalvojaksi lisätty käyttäjä voi muokata CSS-ryhmän asetuksia ja hallita käyttäjiä.

Huom. Käyttäjät voivat muokata omia pääsyoikeustasojaan käyttäjälistassa sekä poistaa itsensä.

CSS Centerin käyttäjien pääsyoikeudet Kauppiaskeskus-tileille

CSS-käyttäjät voivat käyttää liitettyjä Kauppiaskeskus-tilejä, vaikka heitä ei ole lisätty kyseisten tilien käyttäjiksi. Tämä kuitenkin edellyttää, että seuraavat kaksi ehtoa täyttyvät:

Step 1 CSS Centerin käyttäjä: CSS Centerin tilin pääsyoikeusasetuksena on oltava joko "Kauppiaskeskuksen järjestelmänvalvojan pääsyoikeudet" tai "Kauppiaskeskuksen normaalit pääsyoikeudet". CSS-käyttäjät eivät voi käyttää Kauppiaskeskus-tilejä, jos asetuksena on "Ei pääsyä Kauppiaskeskukseen".

Step 2 Kauppiaskeskus-tili: Pääsyoikeusasetuksen on oltava Kauppiaskeskuksen CSS-käyttäjät-kortissa joko "Järjestelmänvalvoja" tai "Normaali". Tämä koskee myös usean asiakkaan tilejä. CSS voi myös edellyttää tiettyjä pääsyoikeuksia linkitetyille Kauppiaskeskus-tileille. Ainoastaan CSS-järjestelmänvalvojat voivat tehdä pääsyoikeuksiin liittyviä pyyntöjä CSS-tukipalvelujen kautta.

Näistä kahdesta asetuksesta matalampi määrittää yksittäisen CSS-käyttäjän todelliset käyttöoikeudet tietyllä Kauppiaskeskus-tilillä. Huomaa, että Kauppiaskeskus-tilien asetukset määrittävät, voiko tilille kuuluva data näkyä CSS Centerissä.

Huomaa, että kuka tahansa Kauppiaskeskuksen käyttäjä, jolla on tilille järjestelmänvalvojan pääsyoikeudet, voi tehdä muutoksia kyseisellle tilille.

Uuden käyttäjän lisääminen

Add a new user in the CSS Center

Järjestelmänvalvojat kutsuvat muita ja myöntävät heille pääsyoikeuden CSS Center ‑tilillesi "Tilin pääsyoikeudet" ‑sivun Käyttäjät-osiossa, joka avautuu työkaluvalikon Työkalut ja asetukset ‑valikon kuvake [Ratas] kautta. Kutsutut käyttäjät kirjautuvat tilillesi omilla tunnuksillaan, joten käyttäjien kirjautumistiedot pysyvät suojattuina.

Lisäämäsi käyttäjä tarvitsee kutsun vastaanottamiseen Google-tilin. Jos Google-tiliä ei ole, sen voi luoda.

Jos haluat myöntää pääsyoikeuksia uusille käyttäjille, tee näin:

Step 1 Klikkaa työkalukuvaketta Työkalut ja asetukset ‑valikon kuvake [Ratas].

Step 2 Valitse Asetuksista Tilin käyttö.

Step 3 Klikkaa pluspainiketta .

Step 4 Lisää kutsuttavan henkilön sähköpostiosoite.

Step 5 Klikkaa Lisää käyttäjä.

Step 5 Valitse käyttäjälle pääsyoikeus ja sähköposti-ilmoitukset. Valittavina ovat CSS Centerille järjestelmänvalvojan tai normaalit oikeudet sekä Kauppiaskeskukselle järjestelmänvalvojan tai normaalit oikeudet tai ei pääsyoikeutta.

Step 5 Klikkaa Lisää käyttäjä. Käyttäjät voivat edelleen muokata omia pääsyoikeustasojaan käyttäjälistassa sekä poistaa itsensä.

Kun lisäät sähköpostiosoitteen ja yrität myöntää pääsyoikeuden uudelle käyttäjälle, saatat saada seuraavan virheilmoituksen: "Tätä sähköpostiosoitetta ei voitu lisätä, koska sitä ei ole liitetty Google-tiliin. Valitse toinen sähköpostiosoite tai luo uusi Google-tili."

Jos sait tämän virheilmoituksen, sähköpostiosoitetta, jolle yrität myöntää pääsyn CSS Centeriin, ei ole linkitetty Google-tiliin. Sähköpostiosoitteet täytyy linkittää Google-tiliin, jotta ne voi lisätä CSS Centeriin.

Sähköpostiosoitteen linkittäminen Google-tiliin:

1. Siirry Google-tileihin.
  2. Klikkaa Käytä nykyistä sähköpostiosoitettani.

Käyttäjien poistaminen

Remove users in the CSS Center

Jos haluat poistaa tietyiltä käyttäjiltä pääsyn CSS Centerin tilillesi, voit poistaa heidät tililtäsi. Käyttäjät eivät enää tämän jälkeen voi kirjautua CSS Centerin tiliisi.

Voit poistaa käyttäjän näin:

Step 1 Klikkaa työkalukuvaketta Työkalut ja asetukset ‑valikon kuvake [Ratas].

Step 2 Valitse Asetuksista Tilin käyttö.

Step 3 Klikkaa Käyttäjät-osiosta poistettavan käyttäjän sähköpostiosoitetta.

Step 4 Klikkaa Käyttäjän tila ‑osiosta Poista käyttäjä.

Step 5 Vahvista käyttäjän poistaminen valitsemalla Kyllä.

Käyttäjäroolien muokkaaminen

Edit user roles in the CSS Center

Voit muokata käyttäjärooleja näin:

Step 1 Klikkaa työkalukuvaketta Työkalut ja asetukset ‑valikon kuvake [Ratas].

Step 2 Valitse Asetuksista Tilin käyttö.

Step 3 Valitse Käyttäjät-kohdasta se sähköpostiosoite, jonka roolia haluat muokata.

Step 4 Valitse käyttäjän pääsyoikeudet ja sähköposti-ilmoitukset. Kun muokkaat käyttäjää, sähköposti-ilmoitusten asetukset on piilotettu.

Step 5 Klikkaa Tallenna.

Omien pääsyoikeuksien poistaminen CSS Centerin tililtä

Remove your CSS Center account access in the CSS Center

Jos et enää halua linkittää Google-tiliäsi tiettyyn CSS Centerin tiliin, voit poistaa omat käyttöoikeutesi Asetuksista.

Tämän jälkeen pääsysi kyseiselle CSS Centerin tilille perutaan etkä enää näe tiliä tai voi tehdä sitä koskevia muutoksia. Jos haluat palauttaa käyttöoikeudet, ota yhteyttä CSS Centerin tilin järjestelmänvalvojaan.

Huom. Jos olet CSS Centerin järjestelmänvalvoja, voit poistaa linkityksen Google-tiliisi vain, jos tilillä on toinenkin järjestelmänvalvoja.

Voit poistaa oman tilisi seuraavasti:

Step 1 Klikkaa työkalukuvaketta Työkalut ja asetukset ‑valikon kuvake [Ratas] ja valitse Asetukset-kuvakkeesta Henkilöt ja pääsyoikeudet.

Step 2 Valitse itsesi postituslistalta.

Step 3 Klikkaa Poista pääsyoikeus.

Step 4 Vahvista tilin poistaminen klikkaamalla uudelleen Poista pääsyoikeus.