Administrer brugere i Comparison Shopping Service Center

CSS Center | Manage users in Comparison Shopping Service Center [Hero Image]

Administrer brugere og kontaktpersoner

For at få adgang til konti via CSS Center skal du enten være administrator for en gruppe af prissammenligningstjenester (CSS-gruppe) eller for et domæne for prissammenligningstjenester (CSS-domæne), eller du skal være tilføjet som bruger af en administrator for en CSS-gruppe eller et CSS-domæne. Flere brugere kan få adgang til et enkelt CSS-domæne, og brugerne kan knytte deres individuelle Google-konti til flere CSS-domæner, der tilhører samme CSS-gruppe. Brugere af en hvilken som helst CSS-gruppe kan få adgang til alle CSS-domæner for den pågældende gruppe uden at blive føjet til de individuelle domæner.

Kontoadministratorer kan angive forskellige roller og adgangsniveauer for hver bruger. Administratorer af en CSS-gruppe kan administrere adgang for alle CSS-domænekonti for en hvilken som helst CSS-gruppe samt for CSS-gruppekontoen. Administratorer af et CSS-domæne kan administrere adgangsrettigheder for det pågældende CSS-domæne.

Kontoadministratorer kan også konfigurere mailnotifikationer for hver bruger. Derudover kan administratorer kun føje en person til deres konto som mailkontakt uden at tilføje dem som direkte bruger af kontoen.

Brugerroller og adgang i CSS Center

Brugere af CSS Center skal have enten "Standardadgang" eller "Administratoradgang". Specifikke roller og adgang i CSS Center omfatter:

• Mailkontaktpersoner: En bruger, der kun tilføjes som kontakt via mail, modtager mailnotifikationer, men får ikke brugeradgang til kontoen.
  • CSS-domæne (standard): Brugeren kan se en liste over alle CSS-domæner i den tilknyttede CSS-gruppe og kan få adgang til CSS-domænevisningen. Brugeren kan se en liste over alle tilknyttede sælgerkonti for domænet. Brugeren kan også se samlede oplysninger, bl.a. metrics for alle tilknyttede sælgerkonti.
  • CSS-domæne (administrator): Ud over adgangen, der gives til standardbrugere på CSS-domæner, kan en bruger, der tilføjes som administrator for et CSS-domæne, også administrere indstillinger for domænerne. Administratoren kan blandt andet administrere brugere.
  • CSS-gruppe (standard): Ud over adgangen, der gives til en standardbruger på CSS-domæner, kan en bruger, der føjes til en CSS-gruppe som standardbruger, få adgang til alle CSS-domænevisninger for en CSS-gruppe og se samlede oplysninger, bl.a. metrics for alle CSS-domæner i CSS-gruppen.
  • CSS-gruppe (administrator): Ud over den adgang, der gives til en administrator for et CSS-domæne og en standardbruger for en CSS-gruppe, kan en bruger, der tilføjes som administrator for en CSS-gruppe, administrere indstillinger for CSS-grupper. Administratoren kan blandt andet administrere brugere.

Bemærk! Brugerne kan redigere deres egne adgangsniveauer på brugerlisten. De kan også fjerne sig selv.

Adgang til Merchant Center-konti for brugere af CSS Center

CSS-brugere kan få adgang til tilknyttede Merchant Center-konti uden faktisk at blive tilføjet som individuelle brugere af disse konti. Hvis en CSS-bruger skal have adgang til en Merchant Center-konto, skal to betingelser være opfyldt:

Step 1 For hver CSS Center-bruger: I adgangsindstillingerne for CSS Center-kontoen skal "Administratoradgang til Merchant Center" eller "Standardadgang til Merchant Center" være aktiveret. CSS-brugere kan ikke få adgang til Merchant Center-konti, hvis adgangsindstillingerne er angivet til "Ingen adgang til Merchant Center".

Step 2 For hver Merchant Center-konto: I Merchant Center skal brugeradgangen for CSS-brugere være sat til "Standardadgang" eller "Administratoradgang" på kortet "CSS-brugere". Dette gælder også for konti for flere kunder. En CSS kan også kræve specifikke adgangsrettigheder til tilknyttede Merchant Center-konti. Det er kun CSS-administratorer, der kan anmode om brugeradgang via supporttjenesterne til prissammenligningstjenester.

De faktiske adgangsrettigheder for en bestemt CSS-bruger til en bestemt Merchant Center-konto bestemmes som minimum af disse to indstillinger. Bemærk, at indstillingen for hver Merchant Center-konto også afgør, om de data, der tilhører Merchant Center-kontoen, kan vises i CSS Center.

Bemærk! Alle Merchant Center-brugere med administratoradgang kan foretage ændringer på den konto, de har administratoradgang til.

Tilføj en ny bruger

Add a new user in the CSS Center

Administratorbrugere inviterer andre til at få adgang til din CSS Center-konto på fanen "Brugere" på siden Kontoadgang, som du får adgang til via menuen Værktøjer Menuikon for Værktøjer og indstillinger [Gear]. Disse inviterede brugere logger ind på din konto med deres egne loginoplysninger, så brugerne hver især kan beskytte deres loginoplysninger.

Den bruger, du tilføjer, skal have en Google-konto for at modtage invitationen. Hvis den person, du inviterer, ikke har en Google-konto, kan vedkommende oprette en konto her.

Sådan giver du adgang til flere brugere:

Step 1 Klik på værktøjsikonet Menuikon for Værktøjer og indstillinger [Gear].

Step 2 Vælg Kontoadgang under "Indstillinger".

Step 3 Klik på plusknappen .

Step 4 Angiv mailadressen på den person, du vil invitere.

Step 5 Klik på Tilføj bruger.

Step 5 Vælg de adgangsrettigheder, som du vil angive, og vælg, hvilke mailnotifikationer den pågældende bruger skal have. Du kan vælge administrator- eller standardadgang til CSS Center og administrator-, standard- eller ingen adgang til Merchant Center.

Step 5 Klik på Tilføj bruger. Brugerne kan stadig redigere deres egne adgangsniveauer på brugerlisten. De kan også fjerne sig selv.

Når du angiver en mailadresse for at give en bruger adgang, kan det ske, at du modtager følgende fejlmeddelelse: "Vi kunne ikke tilføje denne mailadresse, fordi den ikke er knyttet til en Google-konto. Vælg en anden mailadresse, eller opret en ny Google-konto."

Hvis du modtager denne fejlmeddelelse, er den mailadresse, du forsøger at give adgang til CSS Center, ikke knyttet til en Google-konto. Mailadresser skal være knyttet til en Google-konto for at kunne føjes til CSS Center.

Sådan knytter du din mail til en Google-konto:

1. Gå til Google Konti.
  2. Klik på Brug min nuværende mailadresse i stedet.

Fjern brugere

Remove users in the CSS Center

Hvis du ikke længere vil give en eller flere brugere adgang til din CSS Center-konto, kan du fjerne dem fra din konto. Brugerne kan ikke længere logge ind på din CSS Center-konto, når du har fjernet dem.

Sådan fjerner du en bruger:

Step 1 Klik på værktøjsikonet Menuikon for Værktøjer og indstillinger [Gear].

Step 2 Vælg Kontoadgang under "Indstillinger".

Step 3 Under "Brugere" skal du klikke på mailadressen for den bruger, du vil fjerne.

Step 4 Under "Brugerstatus" skal du klikke på Fjern bruger.

Step 5 Klik på Ja for at bekræfte fjernelsen af brugeren.

Rediger brugerroller

Edit user roles in the CSS Center

Sådan redigerer du en brugers rolle:

Step 1 Klik på værktøjsikonet Menuikon for Værktøjer og indstillinger [Gear].

Step 2 Vælg Kontoadgang under "Indstillinger".

Step 3 Under "Brugere" skal du finde mailadressen på den bruger, hvis rolle du vil redigere.

Step 4 Vælg adgangsrettighederne, og konfigurer mailnotifikationer for den pågældende bruger. Når du redigerer en bruger, er afsnittet med præferencer for mailnotifikation skjult.

Step 5 Klik på Gem.

Fjern din kontoadgang til CSS Center

Remove your CSS Center account access in the CSS Center

Hvis du ikke længere vil have, at din Google-konto er knyttet til en CSS Center-konto, kan du fjerne din egen adgang i sektionen Præferencer.

Når du fjerner dig selv fra en CSS Center-konto, mister du din adgang, og du vil ikke kunne se eller foretage ændringer på kontoen. Du skal kontakte en CSS Center-kontoadministrator for at få adgang igen.

Bemærk! Hvis du er CSS Center-administrator, kan du ikke fjerne din Google-konto, medmindre der er en anden administratorbruger, som allerede er tilknyttet kontoen.

Sådan fjerner du din egen konto:

Step 1 Klik på værktøjsikonet Menuikon for Værktøjer og indstillinger [Gear], og vælg derefter Personer og adgang under ikonet for indstillinger.

Step 2 Vælg dig selv på mailinglisten.

Step 3 Klik på Fjern adgang.

Step 4 Klik på Fjern adgang igen for at bekræfte fjernelsen af din konto.