Brug kontoetiketter i Comparison Shopping Service Center

Brug kontoetiketter til at klassificere og organisere domæner for prissammenligningstjenester (CSS-domæner) eller sælgerkonti i overskuelige grupper. Du kan f.eks. oprette tilpassede etiketter, som angiver markedet for bestemte konti, eller som inddeler sælgere efter niveau. Når du har tilføjet kontoetiketter, kan du bruge dem til at sortere eller filtrere konti. Ud over at oprette og bruge dine egne etiketter kan du også bruge automatiske etiketter, som automatisk tildeles dine konti. Husk, at etiketter kun er til dit eget brug og ikke vises i Merchant Center.

Dine etiketter

Du kan oprette og bruge etiketter til at gruppere sælgere baseret på kategori, effektivitet, størrelse eller andre aspekter.

Forslag til mulige etiketter kan være:

• De fem vigtigste sælgere
  • De tre sælgere med størst omsætning
  • Sælgere tilføjet i 2019
  • John Jensens konti
  • Konti med forbindelse til modebranchen
  • Selvbetjeningskonti

Automatiske etiketter

Google tildeler dig løbende en række automatiske etiketter, som kan hjælpe dig med at administrere dine tilknyttede sælgerkonti. Med disse etiketter kan du nemt finde de vigtigste konti og filtrere dine visninger i CSS Center.Automatiske etiketter anvendes på CSS-domæne-niveau.

Følgende automatiske etiketter er tilgængelige:

Top 10: Kontoen er blandt dine bedste 10 konti (selvstændige konti, konti for flere kunder, underkonti eller markedspladskonti), når man ser på betalte klik i løbet af de seneste 30 dage.

80 % af klikkene: De bedste konti, som tilsammen genererede 80 % af alle betalte klik på CSS-domæner i løbet af de seneste 30 dage.

Ikke aktiv: Konti, der ikke har opnået nogen betalte klik i de seneste 30 dage.

Vejledning

Sådan føjer du en ny etiket til et CSS-domæne

Add a new label to a merchant account in the CSS Center

Vælg det CSS-domæne, som du vil føje en etiket til, og gør så følgende:

1. Klik på blyantikonet Blyantikon/redigeringsikon i kolonnen "Etiket" for at tilføje eller redigere en etiket.
  2. Klik på Ny etiket
  3. Angiv et navn til etiketten samt en beskrivelse (valgfrit).
  4. Klik på cirklen ud for etiketnavnet for at vælge en farve, som kan gøre det nemmere at identificere din etiket (valgfrit).
  5. Klik på Opret.
  6. Markér afkrydsningsfeltet ud for den nye etiket for at anvende den på domænet.
  7. Klik på Anvend.

Sådan føjer du en ny etiket til en sælgerkonto

Add a new label to a merchant account in the CSS Center

Find den sælgerkonto, som du vil føje en etiket til, og gør derefter følgende:

1. Klik på blyantikonet Blyantikon/redigeringsikon i kolonnen "Etiket" for at tilføje eller redigere en etiket.
  2. Klik på Ny etiket
  3. Angiv et navn til etiketten samt en beskrivelse (valgfrit).
  4. Klik på cirklen ud for etiketnavnet for at vælge en farve, som kan gøre det nemmere at identificere din etiket.
  5. Klik på Opret.
  6. Markér afkrydsningsfeltet ud for den nye etiket for at anvende den på sælgerkontoen.
  7. Klik på Anvend.

Sådan anvender du en af dine etiketter på et domæne eller en konto

Apply an existing label to a domain or account in the CSS Center

Find det domæne eller den sælgerkonto, som du vil føje etiketten til, og gør derefter følgende:

1. Klik på blyantikonet Blyantikon/redigeringsikon i kolonnen "Etiket".
  2. I søgefeltet skal du angive navnet på den etiket, du vil anvende.
  3. Markér afkrydsningsfeltet ud for etiketten.
  4. Klik på Anvend.

Sådan fjerner du en af dine etiketter fra et domæne eller en konto

To remove a label from a domain or account in the CSS Center

Find det domæne eller den konto, som etiketten er blevet føjet til, og gør derefter følgende:

1. Klik på blyantikonet Blyantikon/redigeringsikon i kolonnen "Etiket".
  2. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet ud for etiketten for at fjerne den fra domænet eller kontoen.
  3. Klik på Anvend.

Sådan filtrerer du domæner eller konti ved hjælp af etiketter

Filter domains or accounts by label in the CSS Center

Find det domæne eller den sælgerkonto, som du vil filtrere, og gør derefter følgende:

1. Klik på filterikonet Filter icon.
  2. Klik på Etiketter, og vælg derefter Automatiske etiketter eller Dine etiketter.
  3. Markér afkrydsningsfeltet ud for de etiketter, du vil bruge til at filtrere din visning.
  4. Klik på Anvend.

Posterne filtreres, så du kun får vist dem, som etiketten er blevet anvendt på.

Sådan sletter du en af dine etiketter

to delete a label in the CSS Center

Find et domæne eller en konto, som etiketten er blevet føjet til, og gør derefter følgende:

1. Klik på blyantikonet Blyantikon/redigeringsikon i kolonnen "Etiket".
  2. Klik på blyantikonet Blyantikon/redigeringsikon i rækken med den etiket, du vil fjerne.
  3. Klik på sletteikonet Delete icon nederst i boksen.
  4. Klik på Slet i pop op-vinduet.