Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Korjausohje: Epäjohdonmukainen arvo – saatavuus [availability] kauppiaan ylläpitämällä tuotesivulla (perus)

Varmista kauppiaan ylläpitämää paikallista tuotesivua (perustaso) varten, että tuotetietojen hinnat vastaavat laskeutumissivulla näkyviä hintoja.

Oma kuvake klassisen Kauppiaskeskuksen artikkeliotsikoille.

Kun joku klikkaa Googlessa paikallisten tuotteiden mainosta tai maksutonta paikallista tuotelistausta, hän odottaa näkevänsä laskeutumissivulla saman hinnan kuin mainoksessa tai listauksessa. Voit joutua maksamaan klikkauksista turhaan, jos joku klikkaa tuotetta ja palaa sitten Googleen nähtyään laskeutumissivulla eri hinnan.

• Paikallisten tuotemainosten datasta löytyi eri hinta kuin laskeutumissivulta. Lähetimme sinulle sähköpostin, jossa pyysimme sinua päivittämään paikallisten tuotemainostesi datan tiettyyn päivämäärään mennessä vastaamaan laskeutumissivusi tietoja. Jos epäjohdonmukaista dataa havaitaan tämän päivämäärän jälkeen, tilisi jäädytetään eikä sillä voi enää esittää paikallisia tuotemainoksia eikä listauksia.

Ohjeet

Laajenna kaikki

Kauppiaan ylläpitämän paikallisen tuotesivun (perustaso) käyttöönotolla mainostetaan tuotteen hintaa jossakin maassa. Näet alta taulukosta, mistä syötteistä ja määritteistä haetaan mainoshinta mainoksille tai maksuttomille listauksille, joissa esitetään paikallisia tuotteitasi.

Tuotesivun tyyppi Syötelähde Hintamäärite
Perustaso Ensisijainen syöte tai vanha paikallinen tuotesyöte Hinta [price] tai alennushinta [sale_price]

Vaihe 1: Varmista, että tuotetiedoissa ilmoitettu hinta vastaa laskeutumissivulla näkyvää hintaa
  1. Tutki päivitysprosessiasi ongelman aiheuttajan selvittämiseksi:
    • Tarkista hylätyistä tuotteista saamasi varoitussähköpostit. Katso, onko tuotetiedoissa jokin yleinen ongelma, joka voi aiheuttaa hintaristiriidan.
    • Päivitä laskeutumissivu ja tuotetiedot aina yhtä aikaa. Ajoita lataus tai käytä Content API ‑sovellusliittymää tuotetietojen päivittämiseen välittömästi. Ajoitus auttaa varmistamaan, että Googlella on samat tiedot kuin laskeutumissivullasi.
  2. Kun olet ratkaissut ongelman, päivitä tuotetietojen hinta [price] ‑määritteet vastaamaan laskeutumissivulla näkyvää hintaa.
Vaihe 2: Lähetä tuotetiedot uudelleen
  1. Kun olet ladannut tuotetietosi, lähetä ne uudelleen jollain seuraavista tavoista:
Vaihe 3: Odota, kunnes data indeksoidaan uudelleen
  1. Google indeksoi Kauppiaskeskus-tilillä listatut tuotteet. Jos syötedatan hintojen havaitaan vastaavan laskeutumissivulla ilmoitettuja hintoja, tilisi jäädytys poistetaan ja voit jälleen näyttää paikallisten tuotteiden mainoksia ja listauksia.
Jos käytät kolmannen osapuolen alustaa, osa näistä ohjeista ei välttämättä koske sinua. Saat ohjeet ongelman ratkaisemiseen tai tehtävän suorittamiseen kolmannen osapuolen alustalta. Lue, miten voit saada tukea, jos käytät Googlen ulkopuolista alustaa.

Vinkkejä

Varmista, että lähetät datan oikein, kun mainostat tarjoustuotteita
  1. Jos käytät tarjoustuotteiden mainostamiseen alennushinta [sale_price] ‑määritettä, lisää myös alennushinnan voimassaoloaika [sale_price_effective_date] ‑arvo, joka osoittaa alennuksen päättymispäivän.

Muuten saatat mainostaa alennushintaa [sale_price], joka ei ole enää aktiivinen tuotteen laskeutumissivulla eikä hinta enää täsmää.