Så löser du: Väntar på granskning för hämta i dag (annonser för lokala butikslager)

Vänta medan Google granskar ditt konto för hämta i dag

Google har ännu inte granskat ditt konto angående din användning av hämta i dag för din målsida. Du behöver inte göra något mer just nu. Vänta medan Google granskar ditt konto.

Läs mer om hämta i dag med lokalt skyltfönster hos säljaren (fullständig).

Läs mer om hämta i dag med lokalt skyltfönster hos säljaren (grundläggande)