Så löser du: Väntar på granskning för hämtning i butik (annonser för lokala butikslager)

Vänta medan Google granskar ditt konto för hämtning i butik

Google har ännu inte granskat ditt konto angående din användning av hämtning i butik för din målsida. Du behöver inte göra något mer just nu. Vänta medan Google granskar ditt konto.

Läs mer om hämtning i butik med lokalt skyltfönster hos säljaren (fullständig).

Läs mer om hämtning i butik med lokalt skyltfönster hos säljaren (grundläggande)