Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Korjausohje: Odottaa tarkastusta saman päivän noutoa varten (paikalliset tuotemainokset)

Odota, että Google tarkistaa tilisi saman päivän noutoa varten

Oma kuvake klassisen Kauppiaskeskuksen artikkeliotsikoille.

Google ei ole vielä tarkastanut tiliäsi laskeutumissivusi nouto samana päivänä ‑ominaisuutta varten. Sinun ei tarvitse tehdä tässä vaiheessa mitään. Odota, että Google tarkastaa tilisi.

Lue lisää saman päivän noudosta, kun käytössä on kauppiaan ylläpitämä paikallinen tuotesivu (täysi)

Lue lisää saman päivän noudosta, kun käytössä on kauppiaan ylläpitämä paikallinen tuotesivu (perustaso)