Aanvullende feeds instellen voor multi-client accounts

Deze functie is alleen beschikbaar voor verkopers die zich al hebben aangemeld en is tijdelijk niet beschikbaar voor nieuwe verkopers.

Met aanvullende feeds past u feedregels en aanvullende Content API-feeds gelijktijdig toe op meerdere subaccounts. Als u een aanvullende feed instelt, worden uw productgegevens alleen geüpdatet als de aanvullende feed ID's bevat die zich in een primaire feed bevinden. De voordelen van het instellen van aanvullende feeds zijn onder andere:

• Aangepaste labels voor campagnebeheer toevoegen of overschrijven
  • Promotie-ID's voor detailhandelpromoties toevoegen of overschrijven
  • Titels overschrijven
  • Bepaalde producten uitsluiten (via het kenmerk excluded_destination [uitgesloten_bestemming])
  • Ontbrekend Global Trade Item Number (GTIN) toevoegen
  • Productgegevens over de winkelvoorraad toevoegen
Opmerking:
  • Alleen aanvullende Content API-feeds kunnen op hoofdaccountniveau worden gemaakt.
  • Aanvullende feeds worden geregistreerd via regels, dus aanvullende feeds werken alleen samen met regels voor multi-client accounts.

Nieuwe aanvullende feeds maken

Volg deze stappen om een nieuwe aanvullende feed te maken:

1. Log in op uw Merchant Center-account.
  2. Klik in het navigatiemenu onder Producten op Regels en aanvullende feeds en daarna op het tabblad Aanvullende feeds.
  3. Klik op het plusicoon .
  4. Geef de feed een naam.
  5. Klik op Feed maken.
  6. Schakel de schakelaar bovenaan in om regels en aanvullende feedgegevens uit subaccounts te overschrijven. Hiermee worden feedregels en aanvullende feedgegevens toegepast op alle subaccounts.
    • Als er een subaccount is dat u wilt uitsluiten, voert u de gegevens van het subaccount in bij Uitgesloten subaccounts.
Opmerking: U kunt de aanvullende gegevens voor aanvullende feeds voor multi-client accounts toevoegen op subaccountniveau via de Content API. Hiervoor gebruikt u product.insert. U kunt dit doen door te verwijzen naar de feedId van de aanvullende feed die is gemaakt in het bovenliggende account.