Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Tietoja varaston vahvistuksesta

Oma kuvake klassisen Kauppiaskeskuksen artikkeliotsikoille.

Huom. Varaston vahvistusta ei tarvita, jos sinut on hyväksytty kauppiaan ylläpitämän paikallisen tuotesivun käyttäjäksi. Odota 72 tuntia, jotta syötteesi ehditään käsitellä, ja valitse sitten "Pyydä vahvistusta". Google lähettää Kauppiaskeskus-tilillesi ilmoituksen, kun voit alkaa mainostaa paikallisilla tuotemainoksilla ja maksuttomilla paikallisilla tuotelistauksilla.

Googlen varastonvahvistusmenettelyllä tarkistetaan paikallisten kauppojesi tuotetiedot ja varmistetaan, että ne vastaavat datasyötteidesi tietoja. Menettelyllä varmistetaan myös, että paikallisten tuotemainosten ja maksuttomien tuotelistausten tiedot pitävät paikkansa. Lue lisää varaston vahvistuksen pyytämisestä.

Pakolliset varaston vahvistukset laskeutumissivukokemuksen mukaan

Varaston vahvistustarkistukset voi aloittaa tuotetietojen lähettämisen ja varaston yhteyshenkilön vahvistamisen jälkeen. Laskeutumissivukokemuksesta riippuen varaston vahvistuksia on tehtävä tietty vähimmäismäärä.

Huom. Jos varaston vahvistaminen ei onnistu, vahvistusten määrä voi ylittää alla mainitun vähimmäismäärän.
  Varastovahvistusten määrä kauppojen määrää kohti
Laskeutumissivukokemus 1–2 kauppaa Yli 3 kauppaa
Googlen ylläpitämä paikallinen tuotesivu 1 3
Kauppiaan ylläpitämä paikallinen tuotesivu (perustaso) 0 0
Kauppiaan ylläpitämä paikallinen tuotesivu (täysi) 0 0

Varastonvahvistusprosessi

Kun olet pyytänyt varaston vahvistusta, Google lähettää sinulle sähköpostitse vahvistuksen siitä, että tilisi on valmis varaston vahvistusta varten. Varaston vahvistusprosessi toimii näin:

• Lähetä meille kauppasi edustajan yhteystiedot ja ajankohta, jolloin edustaja on valmis tekemään tarkistuksen. Henkilö voi olla esimerkiksi kauppasi työntekijä, markkinointitiimin jäsen tai harjoittelija.
  • Google lähettää sovittuna päivänä kauppasi edustajalle kyselylomakkeen, johon on valittu satunnaisesti 100 tuotetta kaupan datasyötteestä. Kaupan edustajan on varmistettava lomaketta käyttäen, että tuotetiedot vastaavat kaupassa saatavilla olevia tuotteita. Lomake tukee kaikkia selaimia.
  • Kaupan edustajan on myös valokuvattava muutamia tuotteita. Kuvissa täytyy näkyä selkeästi tuotteen etiketti ja hyllyn reunassa tai tuotteessa oleva hintalappu.

Varaston vahvistusprosessiin menee noin kaksi tuntia kauppaa kohden. Kyselylomake on täytettävä samana arkipäivänä. Kun varaston vahvistus on valmis, lähetä kyselyn tulokset eteenpäin.

Käsitekuva Kauppiaskeskus-tilien varaston vahvistuslomakkeesta. Käsitekuva tuotteen tietonäkymästä Kauppiaskeskus-tilien varaston vahvistuslomakkeessa.

Varaston uudelleenvahvistus

Kun paikalliset tuotemainokset tai maksuttomat paikalliset tuotelistaukset on julkaistu, Google saattaa edellyttää ylimääräisiä varaston vahvistuksia. Tarkistuksilla varmistetaan, että paikalliset tuote-, hinta- ja saatavuustiedot ovat aina ajan tasalla. Suosittelemme toimittamaan varastodatan hinnan ja saatavuuden muutokset mahdollisimman usein ja päivittämään varastodatan vähintään kerran päivässä.