Konfigurera Shopping-annonser

Registrera dig för Shopping-annonser genom att välja det när du registrerar dig för Merchant Center. Du kan också klicka på Tillväxt i den vänstra navigeringsmenyn och sedan på Hantera program. Välj Shopping-annonser i listan över tillgängliga program.

Du kan stoppa och starta installationen när som helst. När du har startat installationen läggs Shopping-annonser automatiskt till i din lista över väntande uppgifter på sidan Översikt.

Slutföra konfigurationen

När du konfigurerar Shopping-annonser måste du göra följande:

Barnförbjudet innehåll

Inställningen för barnförbjudet innehåll är inaktiverad som standard. Om din webbplats främst innehåller produkter som riktar sig till vuxna (till exempel erotiska underkläder) bör du aktivera barnförbjudet innehåll. Läs mer om Googles policy för innehåll som riktar sig till vuxna i Merchant Center.