Veiledning for programtilgang

Konfigurer Shopping-annonser

Registrer deg for Shopping-annonser ved å velge det når du registrerer deg for Merchant Center, eller klikk på Vekst i navigasjonsmenyen til venstre og deretter på Administrer programmer. Velg Shopping-annonser fra listen over tilgjengelige programmer.

Du kan stoppe og starte konfigureringen når som helst. Når du har startet konfigureringen, legges Shopping-annonser automatisk til i listen over ventende oppgaver på Oversikt-siden.

Fullfør konfigureringen

Gjør følgende når du skal konfigurere Shopping-annonser:

Seksuelt innhold

Innstillingen for seksuelt innhold er deaktivert som standard. Hvis nettstedet ditt hovedsakelig inneholder innhold som er uegnet for mindreårige (for eksempel erotisk undertøy), bør du aktivere innstillingen for seksuelt innhold. Finn ut mer om Googles retningslinjer for innhold som er uegnet for mindreårige, i Merchant Center