Veiledning for programtilgang

Velg hvor kundene dine skal betale

Choose where your customers check out [hero image]

Når du oppretter Merchant Center-kontoen din, blir du bedt om å velge hvor du vil at kundene skal betale – på nettstedet ditt, i den lokale butikken din eller på Google. Du kan velge mer enn ett alternativ, og du kan redigere valgene dine når som helst.

Choose where your customers check out hero [Icon] Betaling på nettstedet ditt

Velg at produktene dine skal vises i kostnadsfrie produktoppføringer. Dette gjør at folk kan finne produktene dine på forskjellige Google-tjenester – inkludert søk og bildesøk – med data som er hentet fra produktfeeden din. Når du oppdaterer feeden, implementeres oppdateringene automatisk over hele nettverket.

Finn ut mer om kostnadsfrie produktoppføringer

Tilgjengelighet

Kostnadsfrie oppføringer er tilgjengelige over hele verden.

Fordeler

• Del omfattende, engasjerende oppføringer. Den detaljerte produktinformasjonen din kan vises på Google Søk og i andre Google-tjenester.
  • Nå ut til kundene der de er. Sørg for at kundene ser deg når de søker etter produktene dine.
  • Bli enda mer synlig. Øk trafikken til nettstedet ditt, og sørg for at flere legger inn bestilling.

Les retningslinjene du må følge når du skal bruke kostnadsfrie oppføringer.

Choose where your customers check out hero [icon] Betaling i den lokale butikken din

Når du bruker kostnadsfrie lokale produktoppføringer, kan produktene du selger i butikk, vises i kostnadsfrie oppføringer i flere ulike Google-tjenester – inkludert Google Søk, Google Bilder, Shopping-fanen, Google Maps og Google Lens (hvilke oppføringstyper som er tilgjengelige, varierer fra land til land).

Oppføringene målrettes mot lokale brukere som søker etter produkter du selger i butikkene dine. Endringer du gjør i produktfeeden din, gjenspeiles automatisk i disse oppføringene, slik at lokale kunder bare finner varene som finnes på lager i butikkene som er nærmest dem.

Tilgjengelighet

Forhandlere med fysiske butikker i landene som er oppført her, kan få produktene sine vist i kostnadsfrie lokale oppføringer.

Fordeler

• Vis frem omfattende informasjon mange steder. Det kan hende de kostnadsfrie lokale oppføringene dine kan vises på Google Søk og andre Google-plattformer, slik at du kan nå enda lengre med strategien din for lokal annonsering.
  • Markedsfør det du har på lager i butikken, til lokale målgrupper. Sørg for at kunder i nærheten får vite at varene de søker etter på Google, er tilgjengelige i butikken din.
  • Nå ut til kundene der de er. Sørg for å nå ut til kundene når de aktivt søker etter et produkt du har på lager. Kundene ser produktoppføringen din på Google og besøker den lokale butikken din for å kjøpe produktet. Finn ut mer om annonser for varer i butikk

Les retningslinjene du må følge når du skal føre opp produktene du selger i butikk, gratis.

Tips: Kvalifiserte forhandlere kan bruke Pointy fra Google til å legge til informasjon om produkter i butikk automatisk for produktene dine på Google. Tilgjengelig for forhandlere i USA, Canada, Storbritannia og Irland. Kom i gang

Choose where your customers check out hero [icon] Betaling på Google

Hvis du har valgt USA som land for bedriften din, kan det hende du er kvalifisert til å delta i Kjøp på Google, slik at du kan selge produktene dine direkte på Google. Finn ut mer om hvordan du selger produktene dine på Google

Tilgjengelighet

Kjøp på Google er tilgjengelig i USA

Fordeler

• Øk kundelojaliteten. Sørg for at brukerne får vite at de kan kjøpe varer raskt og direkte fra butikken din eller lageret ditt – uten leveringsforsinkelser.
  • Nå ut til flere. Gi kundene en enda bedre og sømløs handleopplevelse på flere Google-plattformer.
  • Du kan selge produktene dine direkte på Google.

Les kriteriene for deltakelse for å finne ut om Kjøp på Google er et godt alternativ for bedriften din, og les retningslinjene du må følge hvis du skal bruke denne funksjonen.

Du får muligheten til å aktivere Google Ads og starte en Shopping-kampanje når kontoen din er aktiv. Finn ut mer om hvordan du kommer i gang med Shopping-annonser