Veiledning for programtilgang

Velg hvor kundene dine skal betale

Når du oppretter Merchant Center-kontoen din, blir du bedt om å velge hvor du vil at kundene skal betale – på nettstedet ditt, på Google eller i den lokale butikken.

Betaling på nettstedet ditt

Slå på visning av produktene dine på Googles plattformer, slik at folk kan finne informasjon om dem via forskjellige Google-kontaktflater med ubetalte oppføringer. Finn ut mer om Googles plattformer

Fordeler

• Vis frem detaljert informasjon mange steder. Den detaljerte produktinformasjonen din kan vises på Google Søk og i andre Google-tjenester.
  • Nå ut til kundene der de er. Sørg for at kundene ser deg når de søker etter produktene dine.
  • Bli enda mer synlig. Øk trafikken til nettstedet ditt, og sørg for at flere legger inn bestilling.

Les retningslinjene du må følge for dette alternativet

Betaling i den lokale butikken din

Slå på bruk av Googles lokale plattformer for å vise butikkproduktene dine i ubetalte produktoppføringer på Google-plattformer som Google Søk, Google Bilder, Google Maps og Google Shopping (hvilke oppføringstyper som er tilgjengelige for hver av Googles plattformer, varierer fra land til land). Finn ut mer

Fordeler

• Vis frem detaljert informasjon mange steder. Den detaljerte produktinformasjonen din kan vises på Google Søk og på andre Google-plattformer.
  • Markedsfør produktlageret i butikken din: Sørg for at kunder i nærheten får vite at du har varene de er ute etter, på lager i butikken din – i det øyeblikket de søker på Google.
  • Nå ut til kundene der de er. Sørg for at kundene ser deg når de søker etter produktene dine.

Les retningslinjene du må følge for dette alternativet

Betaling på Google

Hvis du har valgt USA eller Frankrike som land for bedriften din, kan det hende du er kvalifisert til å delta i Shopping Actions, som gjør at du kan selge produktene dine direkte på Google. Finn ut mer om Shopping Actions

Fordeler

• Øk kundelojaliteten: La brukerne få vite at de kan kjøpe varer raskt og direkte fra butikken din eller lageret ditt – uten fraktforsinkelser.
  • Vær synlig på flere Google-plattformer: Gi kundene en enda bedre handleopplevelse som sømløst omfatter flere Google-plattformer.
    • I USA kan du selge produktene dine direkte på Google.
    • I Frankrike kan du selge produktene dine på shopping.google.fr og Google Assistent.

Les kriteriene for deltakelse for å finne ut om betalingen på Google er et godt alternativ for bedriften din, og les retningslinjene du må følge for dette alternativet.

Du får også muligheten til å aktivere Google Ads og starte en Shopping-kampanje når kontoen din er aktiv. Klikk her for å finne ut hvordan du kommer i gang med Shopping-annonser.