I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Veiledning for programtilgang

Konfigurer kostnadsfrie produktoppføringer

Et egendefinert ikon for artikkeloverskrifter i den eldre versjonen av Merchant Center.

Vis produktene dine i kostnadsfrie oppføringer på Google ved å velge dette alternativet når du registrerer deg i Merchant Center. Alternativt kan du klikke på Vekst på navigasjonsmenyen til venstre og deretter på Administrer programmer. Velg «Vis produktene dine i kostnadsfrie produktoppføringer på Google».

Set up free product listings [infographic]

Veiledning

Når du angir at produktene dine skal vises i kostnadsfrie oppføringer på Google, må du gjøre følgende:

Step 1

Legg til produktene dine i produktfeeden.​

Step 2

Bekreft nettstedet ditt.

Step 3

Gjennomgå bedriftsinformasjonen din og Googles retningslinjer om innhold som ikke støttes, og merk av for å bekrefte at du har gjennomgått disse opplysningene og retningslinjene.

Step 4

Når du har fullført trinnene som gjelder for deg, klikker du på Aktivér for å fullføre konfigureringen.