Toelatingsgids

Platforms van Google instellen

U kunt zich op twee manieren aanmelden voor platforms van Google: selecteer dit programma wanneer u zich aanmeldt voor Merchant Center of klik in het navigatiemenu aan de linkerkant op Groei en vervolgens op Programma's beheren. Selecteer 'Platforms van Google' in de lijst met beschikbare programma's.

U kunt de configuratie op elk gewenst moment starten en stoppen. Als u eenmaal met de configuratie bent begonnen, wordt platforms van Google automatisch toegevoegd aan uw lijst met uit te voeren taken op het overzichtsscherm.

Configuratie voltooien

U moet het volgende doen wanneer u platforms van Google instelt:

Reviewbeleid

Controleer uw bedrijfsinformatie en het Google-beleid voor niet-ondersteunde content. Wanneer u klaar bent, vinkt u het vakje aan om te bevestigen dat u de informatie heeft bekeken. Klik op Activeren om de configuratie te voltooien.