Tililinkkien ylläpito kumppanien kanssa

Sinulla voi olla yhteistyökumppani, joka auttaa mainostamaan tuotteita Shopping-mainoksissa, käyttämään Googlen maksuttomia tuotelistauksia tai myymään tuotteita Osta Googlen kautta ‑palvelussa. Kumppanisi saattaa haluta ilmoittaa Googlelle, mistä palveluista se vastaa puolestasi. Kumppani lähettää tällöin sinulle pyynnön tilisi linkittämiseen heidän tilillensä. Kun saat linkityspyynnön, vahvista suhteesi kumppaniin hyväksymällä pyyntö tai hylkää pyyntö, jos kyseessä on mielestäsi virhe.

Tilisi linkittäminen yhdistää kumppanin Kauppiaskeskus-tilillesi. Tämän ansiosta voimme paremmin palvella sinua ja kumppaniasi (esim. kauppiasintegraation tukemiseksi). Kumppanilla ei ole tilin linkityksen jälkeenkään pääsyä Kauppiaskeskus-tilillesi.

Tässä artikkelissa kuvataan, miten Kauppiaskeskus-tilin ja luotettavan kumppanin linkityksen voi hyväksyä tai poistaa.

Ohjeet

Ylläpidä linkkejä luotettaviin kumppaneihin seuraavasti:

1. Kirjaudu Kauppiaskeskus-tilillesi.
  2. Klikkaa Työkalut-kohdasta työkalukuvaketta ja valitse sitten Linkitetyt tilit.
  3. Klikkaa Kumppanit-välilehteä.
  4. Voit hyväksyä linkin klikkaamalla Toiminto-sarakkeesta Hyväksy tai poistaa linkin klikkaamalla Poista linkitys.

Näin voit poistaa kumppanin linkityksen:

1. Kirjaudu Kauppiaskeskus-tilillesi.
  2. Klikkaa Työkalut-kohdasta työkalukuvaketta ja valitse sitten Linkitetyt tilit.
  3. Klikkaa Kumppanit-välilehteä.
  4. Poista linkki klikkaamalla Toiminto-sarakkeesta Poista linkitys.
Muista pitää tilisi linkitykset ajan tasalla ja poistaa sellaiset linkitykset, joihin liittyvä kumppanuus on päättynyt. Jos et poista linkitystä, kumppani voi edelleen päästä käsiksi tietoihisi.