Implementera hämtning senare med lagerflöden

Följ stegen nedan för att implementera funktionen hämtning senare. Läs avsnittet Tips om du vill erbjuda alla behandlingsalternativ för kunderna.

1. Ställ in dina konton
  2. Aktivera annonser för lokala butikslager
  3. Skicka in produktdata
  4. Läs igenom kraven på målsidor för hämtning senare. Begär en granskning av din målsida genom att fylla i det här formuläret. Välj Jag vill implementera ytterligare funktioner
  5. Aktivera annonser för lokala butikslager i din Shopping-kampanj

Krav för målsidor

Målsidan får endast representera en enda säljares butik. Den måste uppfylla följande krav för både datorer och mobila enheter, inklusive surfplattor:
  • Visa alternativet hämtning senare på produktsidan eller i kassan.
  • Låt kunderna välja vilken butik beställningen ska skickas till.
    • Butiker kan visas efter att kunden klickar på en länk (t.ex. ”kolla tillgänglighet”) eller anger postnummer eller adress.
    • Kunden kan också välja butik i kassan efter att en vara lagts till i kundvagnen förutsatt att kassaflödet uppfyller följande krav:
      • Kräv inte att kunder skapar ett konto innan du visar leveransalternativ (erbjud till exempel ett alternativ att ”betala som gäst”).
      • Kräv inte att kunder måste ange betalningsuppgifter innan du visar leveransalternativ.
      • Kräv inte att kunderna måste ange adressinformation innan du visar leveransalternativ.
  • Visa varans pris på produktsidan.
    • Obs! Priset måste stämma överens med värdet för attributet price [pris] i det lokala produktflödet eller lagerflödet
  • Ange senaste tid för hämtning och hämtningsavgift (om tillämpligt).
    • Detta kan visas i kassan bredvid butiksvalet.
  • Ange ett alternativ för att välja andra butiker.
    • Detta kan visas i kassan bredvid butiksvalet.
  • Användare måste kunna slutföra och betala för beställningen på din webbplats.
  • Du måste skicka en bekräftelse när beställningen finns att hämta (t.ex. via e-post eller sms).

Flödeskrav

Lägg till följande attribut i de tilldelade flödena nedan utöver flödeskraven hos säljaren. Välj den typ av lokalt skyltfönster hos säljaren som du använder för att se till att du anger rätt värden. Om du inte har använt annonser för lokala butikslager tidigare rekommenderar vi att du använder lokalt skyltfönster hos säljaren (grundläggande). Läs mer om lokalt skyltfönster hos säljaren.

Lokalt skyltfönster hos säljaren (grundläggande)

Attribut Valfritt eller obligatoriskt? Flöde Möjliga värden Obs!
pickup_method [hämtningsmetod] Obligatoriskt Produkt ELLER lagerflöde för lokala produkter butiksleverans, erbjuds inte

Skicka in attributet i det lokala produktflödet om varan kan skickas till alla dina butiker.

Skicka in attributet i lagerflödet för lokala produkter om varans möjlighet till butiksleverans varierar från butik till butik.

pickup_sla [hämtningsavtal] Obligatoriskt Produkt ELLER lagerflöde för lokala produkter 1 dag,
2 dagar,
3 dagar,
4 dagar,
5 dagar,
6 dagar,
7 dagar,
flera veckor

Skicka in attributet i det lokala produktflödet om varan har samma servicenivåavtal för butiksleverans för alla dina butiker.

Skicka in attributet i lagerflödet för lokala produkter om varans servicenivåavtal för butiksleverans varierar från butik till butik.

pickup_link_template [länkmall_för_hämtning] Obligatoriskt Lokalt produktflöde URL-parameter eller URL-sökväg Ange samma värde som för attributet link [länk]
mobile_pickup_link_template [länkmall_för_hämtning_via_mobil] Valfritt Lokalt produktflöde URL-parameter eller URL-sökväg Om du har en mobiloptimerad sida bör du skicka in samma värde som för attributet mobillänk
ads_redirect [ads_omdirigering] Valfritt Lokalt produktflöde URL-parameter eller URL-sökväg

Lokalt skyltfönster hos säljaren fullständig

Attribut Valfritt eller obligatoriskt? Flöde Möjliga värden Obs!
pickup_method [hämtningsmetod] Obligatoriskt Produktflöde ELLER
lagerflöde för lokala produkter
butiksleverans, erbjuds inte

Skicka in attributet i det lokala produktflödet om varan kan skickas till alla dina butiker.

Skicka in attributet i lagerflödet för lokala produkter om varans möjlighet till butiksleverans varierar från butik till butik.

pickup_sla [hämtningsavtal] Obligatoriskt Produktflöde ELLER
lagerflöde för lokala produkter
1 dag,
2 dagar,
3 dagar,
4 dagar,
5 dagar,
6 dagar,
7 dagar,
flera veckor

Skicka in attributet i det lokala produktflödet om varan har samma servicenivåavtal för butiksleverans för alla dina butiker.

Skicka in attributet i lagerflödet för lokala produkter om varans servicenivåavtal för butiksleverans varierar från butik till butik.

pickup_link_template [länkmall_för_hämtning] Obligatoriskt Produktflöde URL-parameter eller URL-sökväg Ange samma värde som för attributet link_template [länkmall]
mobile_pickup_link_template [länkmall_för_hämtning_via_mobil] Valfritt Produktflöde URL-parameter eller URL-sökväg Om du har en mobiloptimerad sida bör du skicka in samma värde som för attributet mobile_link_template [länkmall_för_mobil]
ads_redirect [ads_omdirigering] Valfritt Produktflöde URL-parameter eller URL-sökväg
Med hämtning senare kan du skapa annonser för lokala butikslager för dina slutsålda varor. Om du vill skapa annonser för lokala butikslager för varor som finns i lager måste du verifiera ditt butikslager. Läs mer om lagerverifiering.
Obs! När flera annoteringsalternativ är tillgängliga för en vara visas den mest relevanta annoteringen för användare.

Tips

Implementera både hämtning senare och hämtning i dag om du vill erbjuda alla behandlingsalternativ för kunderna.
Du kan visa alternativet för hämtning i dag i dina annonser för lokala butikslager om en vara finns i lager i din lokala butik och kunder kan hämta beställningen i butiken:
  • Ange följande attributvärden i ditt lagerflöde för lokala produkter:
    • quantity [antal]: 5
    • pickup_method [hämtningsmetod]: ”köp”
    • pickup_sla [hämtningsavtal]: ”samma dag” eller ”nästa dag”

Du kan visa alternativet för hämtning senare i dina annonser för lokala butikslager om en vara inte finns i lager i en lokal butik men kan skickas till den lokala butiken så att en kund kan hämta den:

• Ange följande attributvärden i ditt lagerflöde för lokala produkter:
    • quantity [antal]: 0
    • pickup_method [hämtningsmetod]: ”butiksleverans”
    • pickup_sla [hämtningsavtal]: välj ett av följande värden: 1 dag, 2 dagar, 3 dagar, 4 dagar, 5 dagar, 6 dagar, 7 dagar, flera veckor
Obs! Du kan bara välja ett alternativ för flerkanalig behandling för varje vara i lagerflödet. Om du lägger in två rader för samma vara i samma butik uppstår ett fel.