Om hämtning senare

Med funktionen ”hämtning senare” kan du annonsera produkter som kan hämtas i din butik utan att kräva att varan finns i lager vid köptillfället. I annonser för lokala butikslager visas den tid det tar att skicka en vara till din butik.

Därmed kan du annonsera

• varor som för tillfället inte finns i lager
  • varor som du inte har exakt lagertillgänglighet för (men kan skickas till dina butiker inom ett definierat servicenivåavtal) med annonser för lokala butikslager
  • varor som du inte har i butik men som du kan skicka till en butik.

Med hämtning senare får du högre flexibilitet för att visa flerkanaliga behandlingsalternativ och snabbare implementering.

Kvalificering

Om du vill använda hämtning senare behöver du aktivera annonser för lokala butikslager i ditt Merchant Center-konto. Varje vara som aktiveras för hämtning senare måste kunna skickas till en valfri lokal butik.

Obs! Hämtning senare är kompatibelt med både lokalt skyltfönster hos säljaren fullständig och grundläggande. Hämtning senare erbjuds inte för ett lokalt skyltfönster med Google som värd.