I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Henting i dag

Et egendefinert ikon for artikkeloverskrifter i den eldre versjonen av Merchant Center.

Kriterier

Med funksjonen for henting i dag kan du fremheve omnikanalalternativene dine for kjøp direkte i annonsene dine for varer i butikk. For å kunne bruke funksjonen for henting i dag må du implementere annonser for varer i butikk. I tillegg må du tilby henting samme dag eller neste dag fra tidspunktet bestillingen legges inn, for alle produkter du registrerer for funksjonen for henting i dag.

Merk: Vi tilbyr enkelte forhandlere, som benytter seg av henting i dag, muligheten til å gjøre annonsene sine for varer i butikk bedre ved å legge til et «henting utenfor»-merke. Denne betafunksjonen plasserer en indikator øverst i annonsene dine for å informere kundene om at de kan benytte seg av henting utenfor eller kontaktløs henting.

For å være kvalifisert for funksjonen for henting utenfor må du:

• aktivere henting i dag
  • gi kunder som kjøper produkter på nettstedet ditt og foretrekker å hente i butikken, alternativ om henting utenfor eller kontaktløs henting
  • tillate henting utenfor eller kontakt henting uten at kundene må bruke en app

Kontakt Google-representanten din for å finne ut mer.

Alternativer for implementering

Funksjonen for henting i dag er kompatibel med forhandlere som kjører på selgervertsbaserte lokale butikkfronter (MHLSF) – fullstendig eller grunnleggende implementering.

Slik fungerer prosessen:

Type butikkfront Brukeropplevelse Shopping-merknad som vises
MHLSF (fullstendig) Ved å klikke på en annonse for varer i butikk viderekobles kunden til en produktlandingsside som viser tilgjengeligheten til varen i en bestemt butikk og gir brukeren muligheten til å kjøpe varen på nettet og hente den i en butikk i nærheten. Brukerne får se en tekst om tilgjengelighet for henting, der det står at varen er tilgjengelig for kjøp på nettet og henting i en butikk i nærheten.
MHLSF (grunnleggende) Ved å klikke på en annonse for varer i butikk blir kundene viderekoblet til en produktlandingsside der de kan velge en butikk for å sjekke tilgjengeligheten/prisen for varen og få muligheten til å kjøpe den på nettet og hente den i en butikk i nærheten. Brukerne ser en merknad om at varen er tilgjengelig for kjøp på nettet og henting i en butikk i nærheten.

Linker til beslektet innhold

Hvis du har problemer med annonser for varer i butikk, kan du bruke Kontakt oss-skjemaet.