Hämta i dag med lokalt skyltfönster hos säljaren (grundläggande)

Hämta i dag med lokalt skyltfönster hos säljaren representerar bara en enda säljares lokala butiksinformation. Via det kan du leda kunder till din webbplats när de klickar på dina annonser för lokala butikslager. Genom att leda kunder till din webbplats istället för till ditt lokala skyltfönster på Google kan du hantera och spåra hela upplevelsen för kunderna.

I den här artikeln tar vi upp hur hämta i dag med lokalt skyltfönster hos säljaren (grundläggande implementering) fungerar och vad som krävs för ditt lokala produktflöde, ditt lokala lagerflöde och din webbplats.

Så fungerar det

Hämta i dag med lokalt skyltfönster hos säljaren (grundläggande) lyfter fram alla dina köpalternativ och innehåller lokal produktinformation som finns på din befintliga webbplats.

Så här går det till:

1. En kund klickar på en annons för ett lokalt butikslager med text som anger tillgänglighet för hämtning.
  2. Återförsäljaren genererar en flerkanalig målsida där kunden kan välja en butik för att visa produktens pris och tillgänglighet, köpa den online och hämta den i en butik i närheten.

Steg 1: Uppdatera flödesattribut

Utöver flödeskraven för lokalt skyltfönster hos säljaren (grundläggande) (se den fullständiga listan här) måste följande attribut för hämta i dag läggas till i rätt flöde:

Attribut Valfritt eller obligatoriskt? Flöde Möjliga värden
pickup_method [hämtningsmetod] Obligatoriskt Primärt flöde eller lagerflöde för lokala produkter buy [köp], reserve [reservera], not supported [erbjuds inte]
pickup_SLA [hämtningsavtal] Obligatoriskt Primärt flöde eller lagerflöde för lokala produkter same day [samma dag], next day [nästa dag]
pickup_link_template Obligatoriskt Primärt flöde URL-parameter eller webbadress
mobile_pickup_link_template Valfritt Primärt flöde URL-parameter eller webbadress
ads_redirect Valfritt Primärt flöde URL-parameter eller webbadress

Obs!

• Lägg till de obligatoriska attributen för alla varor i ditt lokala primära flöde där samma erbjudande för hämta i dag är tillgängligt för samtliga butiker (en kund kan till exempel köpa en viss tv samma dag i samtliga dina butiker i hela landet).
  • Lägg till de obligatoriska attributen pickup_method [hämtningsmetod] och pickup_SLA [hämtningsavtal] i lagerflödet för lokala produkter när alternativet hämta i dag endast är tillgängligt i vissa butiker, eller om vissa butiker erbjuder en annan pickup_method [hämtningsmetod] eller ett annat pickup_SLA [hämtningsavtal].
  • Observera att pickup_SLA [hämtningsavtal] inte kan vara tomt. Ange ett standardvärde för pickup_SLA [hämtningsavtal] om pickup_method [hämtningsmetod] är inställd på ”erbjuds inte”.

Du hittar fullständig information i flödesspecifikationen för annonser för lokala butikslager och sammanfattning av obligatoriska attribut för funktionerna Lokalt skyltfönster hos säljaren och Hämtning i butik.

• pickup_link_template [länkmall_för_hämtning] bör helt enkelt bestå av en länk till produktens flerkanaliga målsida.
Obs! Om du redan skickar in attributet ads_redirect [ads_omdirigering] bör du se till att webbadressen matchar domänen i pickup_link_template [länkmall_för_hämtning]. Om webbadresserna inte är identiska avvisas attributet ads_redirect [ads_omdirigering].

Obs!

Verifiera och gör anspråk på din webbadress och se till att den webbadress som finns registrerad i Merchant Center stämmer överens med domänen i link_template [länkmall]. Om webbadressen inte stämmer överens med den registrerade domänen kan du läsa mer om hur du löser problemet.

Steg 2: Granska kraven för målsidor

Målsidan för hämta i dag med lokalt skyltfönster hos säljaren (grundläggande implementering) får endast representera en enda säljares butik. Den måste uppfylla följande krav för både datorer och mobila enheter, inklusive surfplattor:

• Hämtningsalternativet ska visas lika tydligt som alternativet Köp online.
  • Visa en butiksväljare med möjlighet att visa tillgänglighet för hämtning i butik.
    • Tillgänglighet för hämtning kan visas efter att användaren klickar på en länk (t.ex. ”kolla lokal tillgänglighet”) eller anger postnummer eller adress.
    • När användarna klickar på länken eller anger information måste de kunna se varans tillgänglighet för hämtning i butik (1. Hämtningsmetod: boka online eller köp online 2. Hämtningsavtal: hämtning samma dag eller nästa dag) och butikens adress.
  • Visa butikens produktpris lokalt eller online.
  • Senaste tid och avgift (om tillämpligt) för hämtning måste anges innan varan läggs i kundvagnen.
  • Ge möjligheten att byta till dina andra butiker innan varan läggs i kundvagnen.
  • Användare måste kunna slutföra beställningen (t.ex. slutföra köpet eller reservera varan) på din webbplats.
  • Du måste skicka en bekräftelse när beställningen är klar att hämtas (t.ex. via e-post eller sms).

Steg 3: Skicka in ditt konto för granskning

När du har uppdaterat flödesattributen och läst igenom kraven för målsidor kan du begära en granskning av ditt konto via kontaktformuläret för annonser för lokala butikslager.

När du fyller i formuläret väljer du följande för att begära en granskning av ditt konto.

• Välj ärende:
    • ”Jag har frågor om introduktionsprocessen för annonser för lokala butikslager eller om hur jag implementerar fler funktioner”
  • Typ av ärende:
    • ”Jag vill implementera ytterligare funktioner (lokalt skyltfönster hos säljaren, hämtning i butik, visningsexemplar, endast beställning)”
  • Välj den funktion du vill implementera:
    • ”hämtning i butik”