Sådan løser du problemet: Potentiel unøjagtig værdi [pris]

Tjek værdien for at bekræfte, at den er korrekt for Shopping Actions

Der kan blive vist en unøjagtig pris på én eller flere af dine varer baseret på prisen på lignende varer. Dette kan skyldes, at du har angivet en unøjagtig værdi for attributten price [pris] eller på grund af en fejl i feedet. For at sikre, at du har til hensigt at sælge denne vare til denne pris, er dit tilbud blevet sat på pause, indtil du har bekræftet fortegnelsen. Tjek prisen for at bekræfte, at du har indsendt den rigtige værdi for denne vare.

Vejledning

Trin 1: Se de berørte produkter

1. Log ind på din Merchant Center-konto.
  2. Vælg Produkter på navigationsmenuen, og klik på Diagnostik.
  3. Klik på fanen Varerelaterede problemer for at se de aktuelle problemer med dine produkter.

Sådan downloader du en liste (.csv) over alle berørte varer for alle aktuelle problemer:

• Klik på downloadknappen (Download) ud for filterknappen (Filter) neden for grafen og oven for listen over problemer.

Sådan downloader du en liste (.csv) over alle berørte varer for et bestemt problem:

• Find problemet i kolonnen "Problem", og klik derefter på downloadknappen Download for enden af rækken.

Sådan får du vist en liste over op til 50 produkter med dette specifikke problem:

• Find problemet i kolonnen "Problem", og klik derefter på Se eksempler i kolonnen "Berørte varer".

Trin 2: Indsend gyldige unikke produkt-id'er, eller angiv, at der ikke er nogen

1. Filtrer den downloadede rapport, så du kun ser produkter med: "Problemtitel" = Potentielt unøjagtig værdi (pris).

2. Tjek den indsendte værdi for attributten price [pris].
    1. Hvis den viste værdi er forkert, skal du angive den korrekte værdi. ​
    2. Hvis den angivne pris er korrekt, og produktet er en sælgerdefineret multipack, skal du tilføje attributten multipack [multipack] og angive en mængdeværdi.
  3. Tjek attributten gtin [GTIN] for at sikre, at den er korrekt. Hvis den ikke er korrekt, kan det være, vi identificerer dit produkt fejlagtigt.
  4. Hvis varen ikke er tilgængelig i øjeblikket, skal du angive værdien out of stock [ikke på lager] for attributten availability [tilgængelighed].

Trin 3: Genindsend dine produktdata

1. Når du har opdateret dine produktdata, skal du indsende dem igen ved hjælp af en af disse metoder:
  2. Tjek derefter, at du har løst problemet, ved at kontrollere, at det ikke længere er angivet på siden Diagnostik.

Husk! Der kan gå et stykke tid, før din ændring kan ses på siden Diagnostik.

Hvis du følger denne vejledning, og du ikke kan løse problemerne med prissætning, kan du kontakte vores supportteam for at få varen genoprettet.

Anmod om manuel gennemgang af dine tilbud

Hvis du mener, at nogle af dine tilbud er blevet afvist ved en fejl, kan du anmode om en manuel gennemgang for at få disse tilbud godkendt igen.

1. Klik på Produkter i navigationsmenuen på din Merchant Center-konto.
  2. På siden Diagnostik skal du vælge Vareproblemer og rulle ned til en specifik politikovertrædelse. Klik på Se eksempler under kolonnen "Berørte varer".
  3. Hvis du mener, at varen er kvalificeret til en manuel gennemgang, skal du klikke dig ind på produktet i kolonnen "Eksempel" og gå til sektionen "Varestatus". Under "Handlinger" skal du klikke på Anmod om gennemgang.
  4. Læs de politikker, der relaterer til afvisningen af varen, og markér derefter det afkrydsningsfelt, der bekræfter, at du har læst oplysningerne.
  5. Klik på Anmod om manuel gennemgang.

Hvis der er flere varer, som du mener blev afvist på forkert grundlag, skal du anmode om en gennemgang for hver enkelt vare.

Bemærk! Når du anmoder om en gennemgang på grund af en unøjagtig pris, udløser denne handling automatisk en genaktivering af tilbuddet til den pris, du har angivet i dine produktdata.