Vigtig opdatering: Ændringer vedrørende håndhævelse af unikke produkt-id'er

Angivelse af korrekte værdier for unikke produkt-id'er (UPI-værdier) sikrer, at Google kan genkende dine produkter og give forbrugerne den bedst mulige oplevelse. Almindelige UPI-værdier omfatter Global Trade Item Numbers (GTIN-værdier), producentens varenumre (MPN-værdier) og brandnavne.

De følgende ændringer vedrørende håndhævelse af UPI-værdier til Shopping-annoncer i Australien, Belgien, Brasilien, Canada, Danmark, Frankrig, Holland, Indien, Italien, Japan, Mexico, Norge, Polen, Rusland, Schweiz, Spanien, Sverige, Tjekkiet, Tyrkiet, Tyskland, Storbritannien, Østrig og USA træder i kraft fra og med den 30. september 2019:

• Varer, der mangler obligatoriske UPI'-værdier, vil ikke længere blive afvist. Disse varer kan nu vises i Shopping-annoncer. Lignende varer med korrekte UPI-værdier får dog en højere prioritet end varer, der ikke har korrekte UPI-værdier. Alle varer vises fortsat, men effektiviteten for varer uden korrekte UPI-værdier kan være begrænset. Sørg for at angive de korrekte UPI-værdier, så du maksimerer dine varers effektivitet.

• Varer afvises i tilfælde, hvor attributten identifier_exists [id_findes] er indstillet til "falsk", men hvor der er bevis for, at der findes en UPI-værdi.

• Hvis det samme GTIN bruges af flere forskellige produkter, anses varerne for at være tvetydige og bliver afvist.

Sørg for at indsende korrekte GTIN-værdier, MPN-værdier og tilsvarende brands for alle nye produkter på lager. Dette vil forbedre detaljeringsgraden og relevansen af de annoncer, vi viser til potentielle kunder. Kontakt producenten for at anmode om de korrekte UPI-værdier for dine produkter.