Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Kyselyn osallistumisehdotusmoduulin vianetsintä

Oma kuvake klassisen Kauppiaskeskuksen artikkeliotsikoille.

Tässä artikkelissa kuvataan joitakin yleisiä virheitä, joita saatat kohdata kyselyn osallistumisehdotusmoduulin käyttöönotossa.

Osallistumisehdotusmoduuli ei näy

Jos osallistumisehdotusmoduuli ei näy tilausvahvistussivulla, tarkista seuraavat seikat:

Ongelma Diagnoosi
HTML-koodi ei sisällä osallistumisehdotusmoduulin koodia Avaa HTML-lähdekoodi selaimessasi ja tarkista, että sivulla on vain yksi osallistumisehdotusmoduulin koodiblokki.
Osallistumisehdotusmoduuli on piilossa tai peitetty muilla elementeillä Osallistumisehdotusmoduuli voi sijaita näkyvissä olevan alueen ulkopuolella. Vieritä sivua.
Selaimesi ei ole tuettu Selaimen on tuettava HTML5:tä. Päivitä se uusimpaan versioon.
Verkkokauppa-alustan integrointi Jotkin verkkokauppa-alustat eivät välttämättä ole yhteensopivia. Kysy lisätietoja käyttöönottovaihtoehdoista verkkokauppa-alustasi tarjoajalta.
Vahvistussivu on eri verkkotunnuksessa Jos maksuprosessissasi käytetään kolmannen osapuolen käsittelijää, asiakas pitää uudelleenohjata takaisin verkkotunnuksessasi olevalle vahvistussivulle.
Osallistumisehdotusmoduuli on lisätty Google Tag Manageriin lisättyyn koodiin Google Tag Manageria ei voi tällä hetkellä käyttää osallistumisehdotusmoduulin integrointiin.

Sivulla on JavaScript-virheitä

Seuraavassa taulukossa on joitakin yleisimpiä esimerkkejä osallistumisehdotusmoduulin JavaScript-ongelmista:

Ongelma Diagnoosi
Paikkamerkkiarvot Korvaa yllä olevat paikkamerkit sivustokohtaisilla dynaamisilla arvoilla.
Pakollinen määrite puuttuu

Kun otat käyttöön osallistumisehdotusmoduulin koodin, seuraavat moduulit ovat pakollisia:

• merchant_id [kauppiastunnus]
  • order_id [tilaustunnus]
  • email [sähköposti]
  • delivery_country [toimitusmaa]
  • estimated_delivery_date [arvioitu_toimitusaika]
DOCTYPE on oltava HTML5

Varmista, että tilauksen vahvistussivulla on HTML5 DOCTYPE:

<!DOCTYPE html>

estimated_delivery_date [arvioitu_toimitusaika] on virheellinen Päivämäärän on oltava muotoa VVVV-KK-PP, jossa VVVV on nelinumeroinen vuosi, KK on kaksinumeroinen kuukausi ja PP on kaksinumeroinen päivä. Arvo on merkkijono, ja sen on oltava lainausmerkeissä. Esimerkki: "2016-09-13".
opt_in_style [käyttötyyli] on virheellinen

Valinnaisen opt_in_style [käyttötyyli] ‑määritteen arvon on oltava jokin näistä merkkijonoista:

• "CENTER_DIALOG" [Valintaikkuna keskellä]
  • "BOTTOM_RIGHT_DIALOG" [Valintaikkuna alhaalla oikealla]
  • "BOTTOM_LEFT_DIALOG" [Valintaikkuna alhaalla vasemmalla]
  • "TOP_RIGHT_DIALOG" [Valintaikkuna ylhäällä oikealla]
  • "TOP_LEFT_DIALOG" [Valintaikkuna ylhäällä vasemmalla]
  • "BOTTOM_TRAY" [Alareunassa]
Verkkosivu ei käytä HTTPS-protokollaa Kaikkien vahvistussivujen on käytettävä HTTPS-protokollaa.
Verkkosivuston URL-osoite ei täsmää Osallistumisehdotusmoduuli on otettava käyttöön samassa verkkosivuston URL-osoitteessa, joka on vahvistettu Kauppiaskeskuksessa ja jonka omistajaksi olet ilmoittautunut. Tästä ongelmasta aiheutuu yleensä JavaScript-virhe 404.

Kysely ei mene perille

Ongelma Diagnoosi
Väärä sähköpostiosoite Varmista, että moduuliin välitetyt sähköpostiosoitteet ovat oikeassa muodossa. Muutoin kyselysähköposteja ei toimiteta oikein.
Virheelliset maatunnukset Varmista, että moduuliin välitetyt maatunnukset ovat oikein. Käytä ISO 3166-1 alpha-2 ‑muotoa. Jos oikeaa maatunnusta ei välitetä, virheilmoitusta ei näy, mutta kyselyä ei voida lähettää.
Aikaa ei ole kulunut riittävästi

Varmista, että tilauksen ESTIMATED_DELIVERY_DATE [arvioitu_toimitusaika] on ohitettu. Kyselyehdotukseen suostuvia asiakkaita pyydetään sähköpostitse arvioimaan kokemuksensa pari päivää kyselyehdotusmoduuliin määritetyn arvioidun toimituspäivän jälkeen.

Lisäksi tietojen näkyviin tuleminen Kauppiaskeskuksen grafiikoissa voi kestää korkeintaan viikon.