Notifikation

I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Sådan løser du problemet: Ugyldig returneringsfrist: Returpolitiketiket [return_policy_label]

Angiv en returneringsfrist, der opfylder minimumskravene for det land, dette produkt målrettes mod

Et tilpasset ikon for artiklens overskrift i det klassiske Merchant Center

Google har fastlagt minimumskrav til forhandlernes returpolitik. Det er også muligt at oprette differentierede returpolitikker. Hvis returpolitikken for et af dine produkter overtræder Googles retningslinjer for returpolitik, kan dit produkt blive afvist.

Sørg for, at dit produkts returpolitik overholder Googles retningslinjer for returpolitik. Dit produkt forbliver afvist og vises ikke for kunderne, før du redigerer produktets returpolitik.

Vejledning

Du kan løse dette problem på to forskellige måder. Du kan redigere din eksisterende returpolitik eller tilføje en ny.

Rediger din standardreturpolitik

1. Log ind på din Merchant Center-konto.
  2. Klik på værktøjsikonet Menuikon for Værktøjer og indstillinger [Gear], og vælg derefter Forsendelse og returnering under "Værktøjer".
  3. Klik på fanen Returpolitik.
  4. Klik på Rediger under "Standardreturpolitik".
  5. Opret en standardreturpolitik for dine produkter. Denne politik gælder for alle produkter, hvor attributten 'returpolitiketiket' [return_policy_label] er tom, ikke til stede, eller hvor den har en etiket, der ikke er nogen returpolitik for.
Bemærk! Du skal være opmærksom på, at hvis du redigerer en returpolitik, anvendes de samme ændringer i forbindelse med andre produkter, der har den samme returpolitik.

Få flere oplysninger om at konfigurere din standardreturpolitik

Tilføj en ny returpolitik

1. Log ind på din Merchant Center-konto.
  2. Klik på værktøjsikonet Menuikon for Værktøjer og indstillinger [Gear], og vælg derefter Forsendelse og returnering under "Værktøjer".
  3. Klik på fanen Returpolitik.
  4. Klik på plusknappen plus under "Yderligere politikker".
  5. Opret en ny returpolitik.

Få flere oplysninger om, hvordan du opretter en ny returpolitik

Bemærk! Sørg for at anvende denne nye returpolitik på de afviste produkter.