Retningslinjer for oppføring av produktene dine gratis på Google

Retningslinjene nedenfor er viktige for å gi forbrukerne og selgerne en positiv og informativ opplevelse. Hvis vi finner innhold eller oppførsel som bryter med disse retningslinjene, reagerer vi på passende måte, som kan inkludere å fjerne innholdet eller kansellere kontoprivilegiene. Vi kan også gjøre unntak fra disse retningslinjene av kunstneriske, utdanningsmessige, historiske, dokumentariske eller vitenskapelige grunner, eller hvis det innebærer andre betydelige fordeler for allmennheten.

I tillegg bør selgerne overholde retningslinjene våre for strukturerte data.

Pedofili og innhold som viser misbruk av barn

Vi har nulltoleranse for innhold med seksuelt misbruk av barn. Dette omfatter alt innhold som viser misbruk av barn (også i tegnet form). Vi fjerner og rapporterer slikt innhold i henhold til lov og rett, og vi kan også ta andre hensiktsmessige tiltak, for eksempel å deaktivere kontoer eller fjerne tilgangen til alt innholdet i en konto.

Personlig identifiserende informasjon

På forespørsel fjerner vi personopplysninger hvis vi mener at det kan føre til bestemt skade, for eksempel identitetstyveri eller økonomisk svindel. Dette inkluderer sensitive offentlige utstedte ID-numre, som for eksempel amerikanske personnummer, bankkontonumre, kredittkortnumre, bilder av signaturer og personlige helsedokumenter.

Nettsøppel

Vi tillater ikke søppelpost, inkludert uønsket og irrelevant innhold eller markedsføringsinnhold som er opprettet av automatiserte programmer, repeterende innhold eller noe som ser ut til å være massehenvendelser.

Skadelig programvare og nettfisking

Linker til skadelig programvare, virus eller annen skadelig programvare er ikke tillatt. Vi tillater ikke nettfisking eller annet innhold som skader eller forstyrrer driften av nettverk, tjenere eller annen infrastruktur som tilhører Google eller andre. Se retningslinjene våre for trygg nettlesing for å få mer informasjon.

Juridiske krav

Produkter som lastes opp til Merchant Center for at de skal vises i gratis produktoppføringer, må overholde lokale lover. Ikke last opp produkter som det ikke er lov å selge i det valgte landet. Som selger er du alltid ansvarlig for at du overholder alle gjeldende lover og forskrifter. På forespørsel fjerner vi noen ganger innhold i henhold til gjeldende lov og rett eller som følge av en rettskjennelse. Send inn juridiske forespørsler her.

Organisk Shopping-innhold som ikke støttes

Visse innholdstyper støttes ikke for visning i gratis oppføringer på Google fordi vi inntil videre ikke kan gi en optimal brukeropplevelse for denne bestemte produktkategorien eller dette innholdet. Alle eksemplene som står oppført på denne siden, omfatter innhold som foreløpig ikke støttes, så sørg for at du ser nøye gjennom innholdet på siden før du laster opp produktinformasjonen din.

Tilbakekalte produkter

Google kan avvise varer som er blitt tilbakekalt av produsenten eller myndighetene.