I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Om automatiske billedforbedringer

Et tilpasset ikon for artiklens overskrift i det klassiske Merchant Center

Hvis du vil have flere oplysninger om billedforbedringer i Merchant Center Next, kan du klikke her.

Du kan forbedre dine uploadede billeder automatisk, sikre, at de opfylder kravene, og forbedre din samlede brugeroplevelse med automatiske billedforbedringer. Hvis du aktiverer disse forbedringer i Merchant Center, anvendes de automatisk på alle relevante billeder på din konto.

Automatiske billedforbedringer understøttes ikke for billeder til køretøjsannoncer endnu.

På denne side

Promoveringsoverlejringer

Hvis en promoveringsoverlejring opdages på et primært billede, afvises produktet, fordi det ikke lever op til kravene til billeder.

Hvis du aktiverer fjernelsesværktøjet, prøver Google automatisk at rette disse billeder ved at fjerne overlejringerne. Hvis det lykkes at fjerne dem, erstattes billedet, og produktet godkendes igen.

Bemærk, at denne fuldt automatiserede behandling ikke altid lykkes. Hvis et billede ikke kan forbedres, godkendes produktet fortsat ikke. I sjældne tilfælde bliver der ikke gjort noget ved promoveringsoverlejringerne. Andre dele af billedet, der ikke har at gøre med promovering, kan også blive fjernet. Hvis du ikke er tilfreds med et automatisk forbedret billede, kan du erstatte det ved selv at uploade et nyt billede.

Billeder af godkendte produkter forbliver uberørte og uændrede.

Sådan forbedrer Merchant Center dine produktbilleder

• I dette eksempel indeholdt den oprindelige version af billedet en promoveringsoverlejring. Produktet blev afvist, fordi det ikke opfyldte vores krav til billeder.
  • Efter aktivering af automatiske billedforbedringer blev promoveringsoverlejringen fjernet, og produktet blev godkendt igen.
Oprindeligt billede Forbedret billede
Et billede af en skjorte med en promoveringsoverlejring. I Merchant Center er produktbilleder med promoveringselementer ikke tilladt. Et billede af en skjorte uden en promoveringsoverlejring. Når du aktiverer automatiske billedforbedringer, forsøger Google automatisk at korrigere billedet ved at fjerne promoveringsoverlejringer.

Se, hvilke billeder der blev forbedret

Du kan se, hvilke billeder der er fjernet promoveringsoverlejringer fra, ved at læse advarslerne på siden Diagnostik på din Merchant Center-konto. Se efter titlen Forbedret billedkvalitet [billedlink] i kolonnen "Problem" i tabellen. På de berørte produkters infosider kan du se det forbedrede billede såvel som det oprindeligt uploadede billede.

Sådan løses problemer

Hvis du ikke bryder dig om den forbedrede version af et billede, kan du erstatte det ved at uploade et nyt billede. Sørg for at ændre billedwebadressen i dit feed, så Google straks kan crawle det nye billede. Hvis du uploader det originale billede, der var skyld i afvisningen, afvises produktet igen.

Administrer automatiske billedforbedringer

Automatiske billedforbedringer er deaktiveret som standard. Du kan til enhver tid aktivere dem og administrere dine indstillinger.

Sådan administrerer du indstillingerne for automatiske billedforbedringer:

1. Log ind på din Merchant Center-konto.
  2. Klik på værktøjsikonet Menuikon for Værktøjer og indstillinger [Gear], og vælg derefter Automatiske forbedringer under "Indstillinger".
  3. På næste side skal du klikke på fanen Billedforbedringer og justere dine indstillinger for automatiske billedforbedringer.