Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Kauppiaan ylläpitämä paikallinen tuotesivu (perustaso)

Oma kuvake klassisen Kauppiaskeskuksen artikkeliotsikoille.

Kauppiaan ylläpitämä paikallinen tuotesivu (perustason käyttöönotto) edustaa vain yhden kauppiaan paikallisen tuotesivun tietoja. Sen avulla voit ohjata asiakkaita monikanavaiselle laskeutumissivulle, kun he klikkaavat paikallista tuotemainosta. Kun asiakkaat ohjataan sivustollesi Googlen ylläpitämän paikallisen tuotesivun sijaan, voit muokata ja seurata asiakkaiden koko käyttökokemusta.

Huom. Maksuttoman paikallisen tuotelistauksen klikkaaminen ohjaa asiakkaat Googlen ylläpitämälle paikalliselle tuotesivulle.

Tässä artikkelissa kerrotaan kauppiaan ylläpitämän paikallisen tuotesivun (perustaso) toiminnasta sekä ensisijaisen syötteen, paikallisvarastosyötteen ja sivuston vaatimuksista.

Sisällys

Näin se toimii

Kauppiaan ylläpitämä paikallinen tuotesivu (perustaso) näyttää kaikki ostovaihtoehdot. Se sisältää myös sivustosi paikalliset tuotetiedot.

Prosessi toimii seuraavasti:

1. Asiakas klikkaa paikallista tuotemainosta.
  2. Jälleenmyyjä luo monikanavaisen laskeutumissivun, jonka kautta asiakkaat voivat valita kaupan, jossa klikatun tuotteen hinta ja saatavuus näytetään.

Laskeutumissivun vaatimukset

Kauppiaan ylläpitämän paikallisen tuotesivun laskeutumissivu voi edustaa vain yhden kauppiaan kauppaa. Sen on myös täytettävä seuraavat vaatimukset sekä tietokoneilla että mobiililaitteilla tabletit mukaan lukien. Laskeutumissivun vaatimukset:

This is an animation that demonstrates how a customer can check the availability of an item in your store by entering their zip code.

• Näyttää monikanavaisen hinnan tuotteen laskeutumissivulla. Laskeutumissivun hinnan on vastattava ensisijaiseen tuotesyötteeseen lisättyä hintaa.
  • Näyttää lähimyymälöiden saatavuuden.
    • Saatavuus lähimyymälöissä voidaan näyttää linkin klikkaamisen jälkeen (esimerkiksi lähimyymälöiden saatavuuden tarkastuspyynnön tai postinumeron tai osoitteen kirjoittamisen jälkeen). Kaupan valitsimen käytön jälkeen näkyvän lähimyymälöiden saatavuuden on vastattava valitun kaupan paikallistuotevarastosyötteeseen lisättyä saatavuutta.
    • Kun pakolliset tiedot on valittu tai lisätty, tuotteen saatavuus ja paikallisen kaupan sijainti on näytettävä ilman, että asiakkaan tarvitsee tehdä mitään muuta.
  • Laskeutumissivun on oltava Google Storebot ‑käyttäjäagentin indeksoitavissa. Näin Google voi varmistaa, että tuotteen laskeutumissivu täyttää vaatimukset.

Syötteen vaatimukset

Jos haluat ottaa kauppiaan ylläpitämän paikallisen tuotesivun (perustaso) käyttöön, sinun on lisättävä seuraavat määritteet paikallisiin syötteisiin paikallisten tuotemainosten syötemääritteiden lisäksi.

Syöte Määrite Lähetysvaatimukset
Paikalliset tuotteet hinta [price] Pakollinen kaikille tuotteille.
Lähetä tuotteen hinta, joka näkyy monikanavaisella laskeutumissivulla.
Paikalliset tuotteet linkki [link] Pakollinen kaikille tuotteille.
Lähetä monikanavaisen laskeutumissivun linkki.
Paikallinen varasto hinta [price] Valinnainen.
Lisää hinta tuotteille, joiden hinta on eri kaupassa.

Huom. Voit valita laskeutumissivukokemuksen paikallisille tuotemainoksille Kauppiaskeskuksessa. Jos kyseessä on maksuton paikallinen listaus, pyydä tarkastusta yhteydenottolomakkeella.