I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Konfigurer etiketter for transporttid

Et egendefinert ikon for artikkeloverskrifter i den eldre versjonen av Merchant Center.

Bruk etiketter for transporttid for å oppgi mer nøyaktige leveringsdatoer til kundene dine når du sender varer fra ulike produktgrupper fra forskjellige steder. Hvis du for eksempel sender varer fra én produktgruppe fra et lager i Texas og varer fra en annen produktgruppe fra et lager i New York, kan leveringstiden variere avhengig av destinasjonen.

Slik fungerer det

I tabellen nedenfor ser du eksempeler på hvordan etiketter for transporttid og regioner kan brukes:

Produkt transit_time_label [etikett_for_transporttid] «Vestkysten»-regionen «Midtvesten»-regionen «Østkysten»-regionen
5-delers trommesett – blått trommer_tunge 2–3 dager 3–4 dager 4–5 dager
5-delers trommesett – rødt trommer_tunge 2–3 dager 3–4 dager 4–5 dager
Gitarstropp – blå gitarstropp_lett 1–2 dager 1–2 dager 2–3 dager
Gitarstropp – rød gitarstropp_lett 1–2 dager 1–2 dager 2–3 dager

I eksemplet ovenfor brukes de samme etikettene for transporttid på like produkter. Siden lageret til forhandleren ligger i California, er frakttiden kortere for leveranser til vestkysten enn til østkysten. I tillegg har varer som er merket med «trommer_tunge», lengre frakttid enn varer merket med «gitarstropp_lett», siden disse pakkene er større og tyngre.

Veiledning

Trinn 1: Oppdater feeden din

Legg til attributtet for etikett for transporttid [transit_time_label] i feeden din. Dette er et fritekstfelt, noe som betyr at du kan tilpasse navnet på etiketten du oppretter. Bruk etikettene på de produktene i feeden som har like transporttider.

Trinn 2: Konfigurer regioner

Regioner brukes til å opprette egendefinerte områder, slik at det blir mulig å oppgi nøyaktige fraktkostnader og transporttider for flere forskjellige frakttjenester. Finn ut mer om hvordan du konfigurerer regioner

Trinn 3: Konfigurer en ny frakttjeneste med etiketter for transporttid

1. Logg på Merchant Center-kontoen din.
  2. Klikk på verktøyikonet Ikon for verktøy- og innstillingsmeny [tannhjul], og velg Frakt og returer under «Verktøy».
  3. Hvis du skal opprette en ny frakttjeneste, klikker du på plussikonet på «Frakttjenester»-fanen. Hvis du skal oppdatere en eksisterende frakttjeneste, åpner du den aktuelle tjenesten og fortsetter fra trinn 6.
  4. Bruk rullegardinmenyene til å angi fristene under «Bestillingsfrist».
  5. Fyll ut den anslåtte behandlingstiden under «Behandlingstid i virkedager».
  6. Klikk på Flere transporttider under «Transporttider».
  7. Klikk på Legg til en destinasjon, og velg destinasjonen din fra rullegardinmenyen. Opprett en ny destinasjon ved å velge Ny destinasjon.
  8. Klikk på Legg til en etikett for transporttid, og velg en produktgruppe fra rullegardinmenyen.
  9. Angi antallet transportdager for hver produktgruppe etter destinasjon.
  10. Klikk på Lagre.

Linker til beslektet innhold