Kauppiaskeskus-tilin sulkeminen

Voit sulkea Kauppiaskeskus-tilisi milloin tahansa.

Jos suljet Kauppiaskeskus-tilisi, menetät välittömästi kaiken pääsyn kyseiselle tilille, tuotteesi hylätään eikä Shopping-mainoksiasi ja maksuttomia tuotelistauksiasi enää näytetä.

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit sulkea tilisi, mitä sinun tulee tietää ennen sitä ja mitä tapahtuu tilin sulkemisen jälkeen.

Ennen Kauppiaskeskus-tilin sulkemista

Kun suljet tilisi, et pääse enää tarkastelemaan tilin tietoja ja tapahtumia. Toimi seuraavasti ennen tilin sulkemista:

• Lataa kaikki tuotetiedot, raportit ja muut materiaalit, jotka haluat säilyttää.
  • Käsittele tai peru kaikki aktiiviset tapahtumat.

Toimi näin

Vain järjestelmänvalvojakäyttäjä voi sulkea Kauppiaskeskus-tilin. Tämän jälkeen sulkemisesta ilmoitetaan tilin käyttäjille sähköpostitse. Kaikki käyttäjät menettävät tilin käyttöoikeudet välittömästi. Shopping-mainokset ja muut Kauppiaskeskuksen ominaisuudet poistetaan käytöstä 48 tunnin kuluessa. Tuotteesi hylätään eikä mainoksiasi ja maksuttomia listauksiasi enää näytetä.

Kaikki tilille tekemäsi tuotteiden linkitykset poistetaan.

Usean asiakkaan tilien sulkeminen

• Jos suljet usean asiakkaan ylätilin, myös kaikki alatilit suljetaan. Ylätilin käyttäjille ilmoitetaan sulkemisesta sähköpostitse, mutta alatilien käyttäjät eivät saa ilmoitusta.
  • Jos haluat sulkea usean asiakkaan ylätiliin liittyvän alatilin, poista se usean asiakkaan ylätilin Tilit-sivulta normaaliin tapaan.

Huom. Alla olevat ohjeet koskevat vain usean asiakkaan tilien (MCA) ylätilejä. Sulkumahdollisuus ei näy alatileille. Jos käytät alatiliä, MCA-tilin omistajan on suljettava se puolestasi.

Ohjeet

1. Kirjaudu Kauppiaskeskus-tilillesi.
  2. Klikkaa työkalukuvaketta Tools and setting menu icon [Gear] ja valitse asetuksista Tilin asetukset.
  3. Klikkaa Tilin asetukset.
  4. Valitse Sulje tili.
  5. Lue vastuuvapauslauseke.
  6. Klikkaa Sulje tili.

Sinut ohjataan pois tililtä, kun olet sulkenut sen. Tuotteesi hylätään välittömästi eikä mainoksiasi ja maksuttomia listauksiasi enää näytetä.

Voit luoda uuden Kauppiaskeskus-tilin milloin tahansa.