I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Legg til organisasjonsnummeret ditt (Sør-Korea)

Et egendefinert ikon for artikkeloverskrifter i den eldre versjonen av Merchant Center.

Hvis du ser etter informasjon om hvordan du legger til registreringsnummeret for bedriften din i Merchant Center Next, kan du klikke her.

Hvis du vil vise Shopping-annonser i Sør-Korea, må du ha et gyldig organisasjonsnummer (BRN), og prisene på landingssidene dine ditt må vises i sørkoreanske won.

Merk: Valutakonvertering er ikke tilgjengelig i Sør-Korea. Finn ut mer om valutakonvertering

Du legger inn BRN-nummeret i Bedriftsinformasjon-delen av Merchant Center-kontoen din. Du kan når som helst endre det i Kontoinnstillinger-delen av kontoen din. Finn ut mer om hvordan du oppgir riktig BRN-nummer

Linker til beslektet innhold