In dit Helpcentrum vindt u content voor zowel Merchant Center Next als de klassieke versie van Merchant Center. Kijk naar het logo bovenaan elk artikel om te controleren of u het artikel gebruikt voor uw Merchant Center-versie.

Aangepaste kenmerken instellen voor feedregels

Een eigen icoon voor de artikelkop voor de klassieke versie van Merchant Center.

Gebruik aangepaste kenmerken om wijzigingen aan te brengen en uw gegevens op te slaan voordat u de waarden toewijst aan een kenmerk uit de productspecificaties. Dit artikel legt uit hoe u aangepaste kenmerken instelt voor gebruik in uw feedregels.

Voordat u begint

Hoe het werkt

Met aangepaste kenmerken kunt u een waarde opslaan die u later kunt gebruiken om een andere kenmerkwaarde in te vullen. Hiermee kunt u een secundaire versie van de waarde maken zonder het bestaande kenmerk te wijzigen.

Voorbeelden

• U wilt de kleur rood aan het kenmerk titel [title] toevoegen, maar u wilt ook graag de kleur wijnrood behouden in het kenmerk kleur [color].
  • U wilt een deel van het kenmerk producttype [product_type] in uw beschrijving gebruiken, maar het volledige producttype behouden in het kenmerk.

Instructies

Stap 1: Maak uw aangepaste kenmerk
  1. Log in op uw Merchant Center-account.
  2. Klik in het navigatiemenu op Producten en vervolgens op Feeds.
  3. Selecteer de feed waarvoor u feedregels wilt implementeren.
  4. Klik bovenaan de pagina op het tabblad Regels.
  5. Als er meer dan één feedlabel aan deze feed gekoppeld is, selecteert u het feedlabel waarop u de regel wilt toepassen.
  6. Klik op Regel maken.
  7. Klik onderaan het menu op Aangepast kenmerk maken.
  8. Voer een naam in voor uw kenmerk en klik op OK.
  9. Gebruik feedregels om uw aangepaste kenmerk in te vullen en aan te passen.
Stap 2: Gebruik uw aangepaste kenmerk

Nadat u uw aangepaste kenmerk heeft gemaakt en opgeslagen, kunt u het gebruiken om andere kenmerken in te vullen of aan te passen. Hiertoe stelt u een nieuwe feedregel in voor een zelfgekozen kenmerk uit de productspecificatie. In elke regelvoorwaarde en binnen elke feedregelbewerking kunt u naar aangepaste kenmerken verwijzen.

Opmerking: Het nieuwe aangepaste kenmerk vindt u in het gedeelte Verwerkte kenmerken. Alle aangepaste kenmerken zijn gemarkeerd met een *.

Gerelateerde link