Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Alennushintojen merkinnät

Oma kuvake klassisen Kauppiaskeskuksen artikkeliotsikoille.

Alennushintojen avulla voit mainostaa tuotteitasi ja herättää kiinnostusta mainoksiasi ja maksuttomia listauksiasi kohtaan. Kun alennushinnoista ilmoitetaan tuotteen yhteydessä, tarjous nousee hyvin esille ja potentiaaliset asiakkaat näkevät, kuinka paljon säästöä olisi luvassa.

Näin se toimii

Ilmoita tuotteen alkuperäinen hinta pakollisella hinta [price] ‑määritteellä. Kun valitset myytävälle tuotteelle alhaisemman hinnan, voit ilmoittaa alennushinnan valinnaisella alennushinta [sale_price] ‑määritteellä. Voit ilmoittaa alkuperäisen hinnan alennusmyynnin ajan hinta [price] ‑määritteellä.

Näin se näkyy

Jos alennushinta ja alkuperäinen perushinta täyttävät tietyt ehdot, molempien hintojen merkinnät näkyvät. Alennushinta näytetään nykyisenä hintana ja alkuperäinen hinta ylivedettynä. Tuotteessa näkyy myös alennusmyyntiä korostava merkki. Merkintöjen värit riippuvat siitä, missä tuotteesi näkyy.

Esimerkki mainoksesta, jossa on myyntihinta

Kuva saattaa sisältää englanninkielistä tekstiä tai hintoja Yhdysvaltain dollareina. Kun myyntihinta liitetään tuotteesi mainosyksikköön, se näkyy paikallisessa valuutassa ja paikallisella kielellä.

Vaatimukset

Tiettyjen vaatimusten on täytyttävä, jotta alennushinnan merkinnät voivat näkyä tuotteen yhteydessä:

• Perushinnan on oltava kelvollinen.
  • Alennushinnan on oltava alempi kuin perushinta.
  • Alennuksen on oltava 5–90 prosenttia.
  • Paikallisissa tuotemainoksissa ensisijaiseen syötteeseen lisätyn perushinnan on vastattava varastotietoihin merkittyä myyntihintaa.

Alennushinnan merkintöjen näkymistä ei voida taata, vaikka vaatimukset täyttyvät. Se johtuu siitä, että haluamme varmistaa, että tarjouksissa näkyvät parhaiten toimivat merkinnät.

Huom. Alennushintoejn merkinnät ovat saatavilla mobiili- ja tietokoneversioissa. Google vahvistaa verkkosivustollasi olevan alennushinnan säännöllisesti varmistaakseen, että Googlessa näkyvät hyödylliset ja laadukkaat alennushintamerkinnät. Tuotealennuksia voidaan nostaa esiin erilaisin tavoin sekä alennushintojen merkinnöissä että tarjouksissa. Alennushinta [sale_price] on määrite, joka ilmoitetaan tuotesyötteellä, kun taas tarjoukset on täydentävä ominaisuus, jolla kauppiaat voivat nostaa esiin erikoistarjouksia. Lue lisää sallituista tarjoustyypeistä.

Näin löydät tuotteita, joissa on alennushintamerkintöjä

Kauppiaskeskuksen Kaikki tuotteet ‐sivulta voit tarkistaa, mitkä tuotteet ovat oikeutettuja alennushintamerkintään.

1. Siirry Kauppiaskeskus-tililläsi navigaatiopaneeliin ja valitse Tuotteet.
  2. Valitse Kaikki tuotteet.
  3. Käytä taulukon suodatinkuvaketta Kuva Kauppiaskeskuksen Suodata lista ‑kuvakkeesta ja valitse sitten Alennusmerkki > Kyllä.
  4. Valitse Kyllä.