Alennushintojen merkinnät

Mainosta tuotteitasi ja herätä kiinnostusta mainoksiasi ja maksuttomia listauksiasi kohtaan alennettujen hintojen avulla. Kun tuotteessasi näkyy alennushintojen merkintöjä, alennusmyyntisi nousee hyvin esille ja potentiaaliset asiakkaat näkevät, kuinka paljon säästöä olisi luvassa.

Näin se toimii

Ilmoita tuotteen alkuperäinen hinta pakollisella price [hinta] ‑määritteellä. Kun lasket myytävän tuotteen hintaa, voit ilmoittaa alennushinnan valinnaisella sale_price [alennushinta] ‑määritteellä. Jatka alkuperäisen hinnan ilmoittamista price [hinta] ‑määritteellä myös alennusmyynnin ajan.

Näin se näkyy

Jos alennushinta ja alkuperäinen perushinta täyttävät tietyt ehdot, molemmat hinnat näytetään yhdessä alennushinnan merkintöjen kanssa. Alennushinta näytetään nykyisenä hintana ja alkuperäinen hinta ylivedettynä. Tuotteessa näytetään myös merkki alennusmyynnin korostamiseksi. Merkintöjen värit riippuvat siitä, missä tuotteesi näkyy.

Esimerkki mainoksesta, jossa on myyntihinta

Kuva saattaa sisältää englanninkielistä tekstiä tai hintoja Yhdysvaltain dollareina. Kun myyntihinta liitetään tuotteesi mainosyksikköön, se näkyy paikallisessa valuutassa ja paikallisella kielellä.

Vaatimukset

Jotta tuotteessasi voidaan näyttää alennushinnan merkintöjä, tiettyjen vaatimusten on täytyttävä:

• Perushintaa, eli korkeampaa hintaa, on veloitettu edellisen 200 päivän aikana vähintään 30 päivän ajan (ei välttämättä peräkkäisiä päiviä).
  • Perushinnan on oltava kelvollinen.
  • Alennushinnan on oltava alempi kuin perushinta.
  • Alennuksen on oltava 5–90 prosenttia.
Huom. Alennushintamerkinnät ovat saatavilla mobiili- ja tietokoneversioissa. Sekä alennushintojen merkinnöissä että tarjouksissa tuotealennuksia voidaan nostaa esiin erilaisin tavoin. Alennushinta on määrite, joka ilmoitetaan tuotesyötteellä, kun taas tarjoukset on täydentävä toiminto, jolla kauppiaat voivat nostaa esiin tuotteidensa erikoistarjouksia. Lue lisää tarjouksista