I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Om tilbudsprisannoteringer

Et tilpasset ikon for artiklens overskrift i det klassiske Merchant Center

Promover dine produkter, og tiltræk opmærksomhed til dine annoncer og gratis fortegnelser ved at vise dine udsalg. Når dit produkt vises med tilbudsprisannoteringer, skiller dit udsalg sig ud, og potentielle kunder kan se, hvor meget de kan spare.

Sådan fungerer det

Indsend den oprindelige pris for din vare med den obligatoriske attribut pris [price]. Når du sænker prisen på en vare i forbindelse med et udsalg, kan du indsende tilbudsprisen ved hjælp af den valgfri attribut tilbudspris [sale_price]. Du kan fortsætte med at indsende den oprindelige pris ved hjælp af attributten pris [price], selv i udsalgsperioden.

Sådan ser det ud

Hvis tilbudsprisen og den oprindelige basispris opfylder visse betingelser, vises både priser og tilbudsprisannoteringer. Tilbudsprisen vil blive vist som den aktuelle pris sammen med den oprindelige pris, som vil blive vist med en gennemstregning. Dit produkt vil også blive vist med et badge, der fremhæver dit udsalg. De specifikke farver, der bruges til annoteringer, varierer, afhængigt af hvor dit produkt vises.

Annonceeksempel med en tilbudspris

Billedet ovenfor kan indeholde engelsk eller USD. Når tilbudsprisen anvendes til dit produkt, vises den med den lokale valuta og på det lokale sprog.

Krav

For at dit produkt kan vises med tilbudsprisannoteringer, skal det opfylde visse krav:

• Basisprisen skal være gyldig.
  • Tilbudsprisen skal være lavere end basisprisen.
  • Rabatten ved udsalget skal være større end 5 % og mindre end 90 %.
  • For annoncer for lokalt butikslager skal basisprisen i det primære feed matche butiksprisen i lagerfeedet.

Der er ingen garanti for, at tilbudsprisannoteringerne bliver vist, selvom de opfylder kravene, da vi vil sikre, at de mest effektive annoteringer vises i dine tilbud.

Bemærk! Tilbudsprisannoteringer er tilgængelige på mobil og computer. Google validerer regelmæssigt tilbudsprisen på dit website for at sikre, at der vises relevante tilbudsprisannoteringer af høj kvalitet på Google. Både tilbudsprisannoteringer og kampagner giver sælgere mulighed for at fremhæve produktudsalg på forskellige måder. Tilbudspris [sale_price] er en attribut, der kan indsendes via produktfeedet, mens kampagner er en supplerende funktion, der giver sælgere mulighed for at fremhæve særtilbud på deres produkter. Få flere oplysninger om tilladte kampagnetyper.

Sådan finder du produkter med tilbudsprisannoteringer

Du kan tjekke, hvilke produkter der er kvalificeret til en tilbudsprisannotering, ved at gå til siden "Alle produkter" i Merchant Center.

1. Gå til navigationspanelet på din Merchant Center-konto, og klik på Produkter.
  2. Vælg Alle produkter.
  3. Tryk på filterikonet Et billede af filterlisteikonet for Merchant Center i tabellen, og vælg Udsalgsbadge > Ja.
  4. Vælg Ja.