Om flödesspecifikationen för butik

This feed is only used to implement the optional local feeds partnership program.

Butiksflödet mappar dina butikskoder till butikernas adresser. Om du inte använder det här flödet måste butikskoden i dina försäljnings- och lagerflöden stämma överens med butikskoderna i säljarens Google My Business-konto. Det här flödet måste laddas upp när du lägger till nya säljare eller butiker i programmet.

Obligatoriskt fält beskrivning Typ Exempel
target_customer_id [målkunds-id] Säljarens säljar-id. Heltal 112339909
store_code [butikskod]

Den unika butiksidentifieraren från kassa-/lagerdataleverantören.

Obs! Attributet store_code [butikskod] är skiftlägeskänsligt.

Sträng 465278
store_address [butiksadress]

Butikens postadress som motsvarar store_code [butikskod].

Sträng  1600 Amphitheatre Pkwy, Mountain View, CA 94043