I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Om rapportering via konti for flere kunder

Et tilpasset ikon for artiklens overskrift i det klassiske Merchant Center

I Merchant Center kan du bruge startsiden for konti for flere kunder til at se et øjebliksbillede af samlede metrics på niveauet for konti for flere kunder og en underkontoliste med godkendelses- og afvisningsmetrics.

Denne artikel forklarer fordelene ved startsiden for konti for flere kunder, og hvordan du bruger de data, der er til rådighed.

Fordele

• Se en grafisk oversigt over alle underkontometrics for de sidste 30 dage.
  • Brug en sideinddelt liste over underkonti for at se vigtige metrics for bestemte underkonti.
  • Download rapporter for at analysere data i dybden.

Sådan gør du

Startsiden for konti for flere kunder fungerer på samme måde som siden Diagnostik på din Merchant Center-konto. På den nederste halvdel af siden kan du se en sideinddelt liste over alle underkonti sammen med flere vigtige metrics. Underkonti er sorteret efter Merchant Center-id. Klik på navnet på underkontoen for at gå til den pågældende konto. Bemærk, at denne side viser metrics for underkonti på et valgt tidspunkt.

Vareproblemer
Du kan se oplysninger om varer, der har status som Aktiv, Udløber, Afventer og Afvist. Ligesom siden Diagnostik giver startsiden for konti for flere kunder dig også mulighed for at filtrere efter land og program. Denne sektion indeholder problemer, der berører enkelte varer – fra feedbehandling til datakvalitet og overtrædelse af politikker. Hvis varer berøres af flere problemer, bliver de medtaget i flere rapporter. Hvis du vil se listen over berørte underkonti, skal du klikke på Se liste i kolonnen "Berørte konti". Hvis du vil se et eksempel på op til 50 varer fra alle konti, der er berørt af dette problem, skal du klikke på Se eksempler i kolonnen "Berørte varer". Få flere oplysninger om produktstatus

Kontoproblemer
Du kan downloade en rapport med relevante metrics for alle underkonti. Denne sektion indeholder problemer, der påvirker en hel underkonto eller et helt land, der målrettes mod, på en underkonto. Den omfatter problemer som f.eks. "Der blev ikke tilknyttet nogen Google Ads-konto" og "Der er ikke gjort krav på websitet". Den omfatter også advarsler og afvisninger på kontoniveau for overtrædelse af politikker og problemer med datakvalitet.

Tip!

Du kan bruge startsiden for konti for flere kunder til at se nærmere på historiske data. Inde i diagrammet skal du klikke på den dato, du er interesseret i. Når du har klikket på den, låses linjen, og tabellen (inklusive en downloadet version) afspejler metrics på det pågældende tidspunkt.