energy_efficiency_class [energiklasse], min_energy_efficiency_class [minimum_energiklasse], max_energy_efficiency_class [maksimum_energiklasse]: Definition

Brug attributterne energy_efficiency_class [energiklasse], min_energy_efficiency_class [minimum_energiklasse] og max_energy_efficiency_class [maksimum_energiklasse] til at fortælle brugerne om dit produkts energimærke.

Hvornår de kan bruges

Valgfrit for hvert produkt

Attributterne energy_efficiency_class [energiklasse]min_energy_efficiency_class [minimum_energiklasse], og max_energy_efficiency_class [maksimum_energiklasse] er valgfrie, men lokale love eller regler kan kræve, at du angiver disse oplysninger. Hvis dine produkter f.eks. er målrettet mod et EU-land eller Schweiz, bør du undersøge de juridiske krav i henhold til dette i den nationale implementering af EU-direktiv 2017/1369 og andre relevante lokale love.

Vi anbefaler på det kraftigste, at du indsender energy_efficiency_class [energiklasse], min_energy_efficiency_class [minimum_energiklasse] og max_energy_efficiency_class [maksimum_energiklasse] for de relevante produkter. Du skal muligvis angive denne klasse for disse typer produkter:

• Køleskabe
  • Frysere
  • Vaskemaskiner
  • Tørretumblere
  • Kombinerede vaskemaskiner/tørretumblere
  • Vinopbevaringsudstyr
  • Opvaskemaskiner
  • Ovne
  • Vandvarmere
  • Udstyr til opbevaring af varmt vand
  • Klimaanlæg
  • Elektriske lamper
  • Belysningsarmaturer
  • Fjernsyn

Format

Følg disse retningslinjer for formatering for at sikre, at vi forstår de data, du indsender.

Understøttede værdier

• A+++
  • A++
  • A+
  • A
  • B
  • C
  • D
  • E
  • F
  • G
Gentaget felt Nej

Formateringen energy_efficiency_class [energiklasse]

Filformat Eksempel på post
Tekstfeeds

A+

XML-feeds
<g:energy_efficiency_class>A+</g:energy_efficiency_class>

Hvis du vil se API-formatoplysninger, kan du gå til Content API for Shopping.

Formateringen min_energy_efficiency_class [minimum_energiklasse]

Filformat Eksempel på post
Tekstfeeds

A+

XML-feeds
<g:min_energy_efficiency_class>A</g:min_energy_efficiency_class>

Hvis du vil se API-formatoplysninger, kan du gå til Content API for Shopping.

Formateringen max_energy_efficiency_class [maksimum_energiklasse]

Filformat Eksempel på post
Tekstfeeds

D

XML-feeds
<g:max_energy_efficiency_class>D</g:max_energy_efficiency_class>

Hvis du vil se API-formatoplysninger, kan du gå til Content API for Shopping.

Retningslinjer

Følg disse retningslinjer for at sikre dig, at du indsender data af høj kvalitet for dine produkter og får annoncer med den højest mulige effektivitet.

Minimumskrav

Disse krav skal være opfyldt, for at der kan vises annoncer for dit produkt. Hvis du ikke opfylder kravene, afviser vi produktet og giver dig besked om dette på siden Diagnostik på din Merchant Center-konto.

• Værdien for min_energy_efficiency_class [minimum_energiklasse] skal være mindre end værdien for max_energy_efficiency_class [maksimum_energiklasse]. Din skala skal for eksempel gå fra A til D i stedet for fra D til A.
  • Den værdi for energy_efficiency_class [energiklasse], du angiver, skal være inden for intervallet for værdien for min_energy_efficiency_class [minimum_energiklasse] og værdien for max_energy_efficiency_class [maksimum_energiklasse]. Hvis dit interval går fra A til D, må din værdi for energy_efficiency_class [energiklasse] ikke være G.

Optimale løsninger

Her får du nogle optimale løsninger, der kan hjælpe dig med at optimere dine produktdatas effektivitet, når de grundlæggende krav er opfyldt.

• Indsend enten attributten unit_pricing_measure [enhedsprisens_mål] eller energy_efficiency_class [energiklasse] – indsend ikke dem begge. Hvis begge attributter er til stede, vises kun energy_efficiency_class [energiklasse].

Eksempler

Køleskab
Produkt Køleskab i rustfrit stål
title [titel] Køleskab i rustfrit stål – 240 liter
energy_efficiency_class [energiklasse] A+
min_energy_efficiency_class [minimum_energiklasse]     A+++
max_energy_efficiency_class [maksimum_energiklasse]     D
Opvaskemaskine
Produkt Opvaskemaskine
title [titel] Opvaskemaskine til indbygning – bredde: 60 cm, dybde: 55 cm
energy_efficiency_class [energiklasse] A++
min_energy_efficiency_class [minimum_energiklasse]     A+++
max_energy_efficiency_class [maksimum_energiklasse]     G
Vinkøler
Produkt Vinkøler
title [titel] Vinkøler – bredde: 45 cm, dybde: 52 cm
energy_efficiency_class [energiklasse] B
min_energy_efficiency_class [minimum_energiklasse]    A
max_energy_efficiency_class [maksimum_energiklasse]   F