I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Om kompatible eller renoverede tredjepartsprodukter

Et tilpasset ikon til den klassiske version af Merchant Center og Merchant Center Next.

Hvis du annoncerer for produkter fra tredjepartsproducenter, der er kompatible med OEM-produkter (Original Equipment Manufacturer), eller OEM-produkter, der er renoveret af en tredjepart, skal du overholde disse krav til attributterne stand [condition], titel [title] og billedlink [image_link] samt kravene til unikke produkt-id'er. Hvis du ikke overholder disse krav, kan dine produkter blive afvist eller din konto suspenderet.

På denne side

Bemærk! Der er mere detaljerede krav for printerpatroner. Se dem nederst i denne artikel.

Minimumskrav

Hvis du sælger kompatible eller renoverede tredjepartsprodukter, skal du sørge for, at hvert enkelt produkt indsendes som én enkelt vare.

Eksempel: Hvis du sælger en tredjepartsprinterpatron, der er kompatibel med forskellige printere, skal du indsende patronen som ét enkelt produkt og derefter angive de forskellige kompatible printermodeller i attributten beskrivelse.

Hvis tredjepartsproduktet er kompatibelt med flere OEM-produkter, skal du indsende det som én vare og angive alle kompatibilitetsmuligheder i attributten beskrivelse [description]. Det er ikke tilladt at have dubletter af det samme tredjepartsprodukt.

Eksempel: Hvis du har flere forskellige tredjepartsprinterpatroner, som hver især er kompatible med sit eget sæt af printere, skal hver enkelt printerpatron indsendes som ét produkt, og de kompatible printere skal føjes til beskrivelsen.

Stand

Brug den korrekte attributværdi for dit produkts stand [condition]:

• Ny [new]: Produktet er nyt og har aldrig været brugt. Det er i sin originale emballage og har aldrig været åbnet.
  • Renoveret [refurbished]: Selvom produktet ikke er nyt, er det blevet renoveret af professionelle, så det ser ud til at være nyt og leveres med garanti. Produktet vil måske eller måske ikke være i den originale emballage. Dette kaldes også nogle gange "genfremstillet".
  • Brugt [used]: Produktet er brugt eller er blevet ændret fra den oprindelige stand, som det havde, da det blev solgt af producenten. Det kan f.eks. være, at produktet viser tegn på slitage, har været brugt tidligere, den oprindelige emballage mangler, eller produktet er blevet tilpasset, ompakket, signeret eller på anden måde ændret fra sin oprindelige tilstand.

Bemærk! Disse værdier skal indsendes på engelsk i dine produktdata.

Titel

Lad det fremgå helt tydeligt af din titel [title], hvilket produkt kunderne køber, og hvem der har fremstillet eller renoveret det.

• Hvis dit produkt er kompatibelt med et OEM-produkt, men blev fremstillet af en tredjepart, skal du starte titlen med et søgeord, der ikke er et OEM-søgeord, f.eks. "kompatibel", "tredjepart", "generisk" eller med navnet på tredjepartsproducenten.
  • Hvis dit produkt er et renoveret OEM-produkt, men blev renoveret af en tredjepart, skal du starte titlen med et ikke-OEM-søgeord, f.eks. "renoveret", "genfremstillet" eller med navnet på den tredjepart, der renoverede det.
  • Medtag navnet på tredjepartsproducenten eller den tredjepart, der renoverede produktet, i titlen.
  • Du kan inkludere OEM-navn, model og/eller varenummer i titlen, men ingen af disse må være i starten af titlen.
  • Medtag ikke OEM-søgeord som "original", "ægte" osv.
Eksempel: Hvis du annoncerer for en opvaskemaskinekurv fra tredjepartsproducenten GreatSpareParts, der er kompatibel med produkter fra OEM'en ABC Dishwasher, skal du bruge titlen "Kompatibel opvaskemaskinekurv AD12345 til ABC Dishwasher-opvaskemaskine fra GreatSpareParts" eller noget lignende.

Billede

billede [image] skal tydeligt vise, hvad brugeren køber.

• Hvis dit produkt er renoveret, skal du vise selve produktet eller tredjepartsemballagen. Vis ikke det originale OEM-produkt eller OEM-emballagen på dit billede.
  • Hvis dit produkt er kompatibelt med et OEM-produkt, men blev fremstillet af en tredjepart, skal billedet vise tredjepartsproduktet eller -emballagen. Vis ikke OEM-produkter eller OEM-emballage på dit billede.

Unikke produkt-id'er

Brug de korrekte produkt-id'er.

Krav til printerpatroner

Printerpatroner har specifikke krav til forskellige scenarier. De værdier, du indsender for stand [condition], titel [title], billedlink [image_link], og unikke produkt-id'er afhænger af, hvilken type printerpatron du sælger.

Patrontypen bestemmes af, hvem der fremstiller blækket eller toneren, hvem der fremstiller beholderen samt patronens stand.

Alle kompatible eller renoverede tredjepartsprodukter kan indsendes som enkelte produkter, og en kompatibel printertype kan føjes til beskrivelsen. Hvis du har flere tredjepartsprinterpatroner, der hver især er kompatible med forskellige printere, skal du indsende hvert enkelt produkt separat.

Bemærk! "OEM" henviser til producenten af printeren.

Mest populære typer patroner

OEM-blæk i OEM-beholder, ny stand

Tredjepartsblæk i tredjepartsbeholder, ny stand

• Stand: Indsend "used" som værdien for attributten stand [condition].
  • Titel: Start titlen med et ikke-OEM-søgeord. Det kan f.eks. være søgeord som "kompatibel", "tredjepart" og "generisk".
  • Billede: Billedet skal vise den tredjepartspatron, du annoncerer for. Du må ikke bruge billeder af OEM-patroner eller OEM-emballage.
  • Unikke produkt-id'er: Indsend værdierne for tredjepartsproducentens unikke produkt-id'er (brand, GTIN og MPN). Medtag ikke OEM-produkt-id'er.

Tredjepartsblæk i OEM-beholder, genopfyldt eller brugt stand

• Stand: Indsend "used" som værdien for attributten stand [condition].
  • Titel: Start titlen med søgeordet "genopfyldt" efterfulgt af OEM-brandet og patronnummeret. Medtag ikke OEM-søgeord som "original", "ægte" osv.
  • Billede: Billedet kan vise selve den patron, du annoncerer for, men må ikke vise OEM-emballagen eller -kassen.
  • Unikke produkt-id'er: Indsend OEM'ens værdier for unikke produkt-id'er (brand, GTIN og MPN), hvis du udelukkende bruger OEM-dele. Hvis der medtages tredjepartsdele, skal du ikke indsende OEM'ens produkt-id'er (ved brug af tredjepartsdele betragtes beholderen som tredjepart – se krav til patrontype nedenfor).

Tredjepartsblæk i tredjepartsbeholder, genopfyldt eller brugt stand

Bemærk! Hvis der ikke er tildelt et GTIN [gtin] fra en tredjepart for produktet, skal du indsende værdien false for attributten id findes [identifier_exists].

Andre typer af patroner

OEM-blæk i OEM-beholder, renoveret stand

• Stand: Indsend "refurbished" som værdien for attributten stand [condition].
  • Title: Titler kan have nøgleord som "original", "ægte" og OEM-brandnavnet. Det betragtes stadig som OEM, selvom du udelader sådanne søgeord i titlen.
  • Billede: Billedet skal vise OEM-kassen eller -emballagen eller selve den patron, du annoncerer for.
  • Unikke produkt-id'er: Indsend OEM'ens værdier for de unikke produkt-id'er (brand, GTINog MPN).

Tredjepartsblæk i tredjepartsbeholder, renoveret stand

• Stand: Indsend "refurbished" som værdien for attributten stand [condition].
  • Titel: Start titlen med et ikke-OEM-søgeord. Det kan f.eks. være søgeord som "kompatibel", "tredjepart" og "generisk".
  • Billede: Billedet skal vise den tredjepartspatron, du annoncerer for. Du må ikke bruge billeder af OEM-patroner eller OEM-emballage.
  • Unikke produkt-id'er: Indsend værdierne for tredjepartsproducentens unikke produkt-id'er (brand, GTIN og MPN). Medtag ikke OEM-produkt-id'er.

OEM-beholder, genopfyldt eller brugt stand
OEM-blæk i OEM-beholder, genopfyldning