Hent inn vurderinger via Google Kundeanmeldelser

Med gratistjenesten Google Kundeanmeldelser kan du hente inn verdifulle tilbakemeldinger fra kunder som har handlet på nettstedet ditt. Når du blir med i Google Kundeanmeldelser-programmet, kan du også se produktrangeringene og -vurderingene dine ved å slå på funksjonen for produktrangeringer via registreringsmodulen for Google Kundeanmeldelser.

Finn ut mer om å hente inn produktrangeringer via Google Kundeanmeldelser.