I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Hent inn vurderinger via Google Kundeanmeldelser

Med gratistjenesten Google Kundeanmeldelser kan Google hente inn verdifulle tilbakemeldinger fra kunder som har handlet på nettstedet ditt. Når du blir med i Google Kundeanmeldelser, kan du også se produktrangeringene og -vurderingene dine ved å slå på Produktrangeringer-funksjonen via registreringsmodulen for Google Kundeanmeldelser.

Finn ut mer om å hente inn produktrangeringer via Google Kundeanmeldelser.