Reviews verzamelen via Google Klantenreviews

Google Klantenreviews is een gratis service waarmee Google waardevolle feedback kan verzamelen van klanten die een aankoop hebben gedaan op uw site. Als u deelneemt aan Google Klantenreviews, kunt u uw productbeoordelingen en -reviews ook bekijken door de functie voor productbeoordelingen in te schakelen via de aanmeldmodule voor enquêtes van Google Klantenreviews.

Bekijk meer informatie over deelname aan productbeoordelingen via Google Klantenreviews.