I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Content API i Merchant Center

Et egendefinert ikon for artikkeloverskrifter i den eldre versjonen av Merchant Center.

Hvis du ser etter informasjon om Content API i Merchant Center Next, kan du klikke her.

Med Content API for Shopping kan apper få direkte tilgang til Merchant Center-plattformen, noe som kan øke effektiviteten betydelig ved administrering av store eller komplekse Merchant Center-kontoer. Content API for Shopping kan brukes til å administrere Merchant Center-konfigurasjonen din, fungere som inndatakilde for produktinformasjon samt brukes til rapportering. Finn ut mer om hvordan du kommer i gang med Content API for Shopping

Merk: Hvis du planlegger å laste opp veldig mange feeder eller endre produktinformasjonen ofte, anbefaler vi på det sterkeste at du laster den opp direkte med Content API.

Feilsøk API-feil

Feil med API-forespørslene dine kan hindre butikken din fra å nå ut til kunder på nettet. Gå til fanen for API-diagnostikk for å diagnostisere og løse feil med API-forespørsler.