I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Content API i Merchant Center

Et tilpasset ikon for artiklens overskrift i det klassiske Merchant Center

Hvis du vil have flere oplysninger om Content API i Merchant Center Next, kan du klikke her.

Content API for Shopping gør det muligt for apps at interagere direkte med Merchant Center-platformen, hvilket øger effektiviteten markant ved administration af store eller komplekse Merchant Center-konti. Content API for Shopping kan bruges til at administrere din Merchant Center-konfiguration, fungere som inputkilde for dine produktdata og levere rapportering. Få flere oplysninger om at komme godt i gang med Content API for Shopping

Bemærk! Hvis du planlægger at uploade et stort antal feeds eller foretage hyppige ændringer i dine produktdata, anbefaler vi på det kraftigste, at du bruger Content API til at uploade dem direkte.

Fejlretning af API-fejl

Fejl med dine API-anmodninger kan forhindre din butik i at nå ud til kunderne online. Du kan diagnosticere og rette fejl med dine API-anmodninger ved at gå til fanen Diagnostik for API.