I det här hjälpcentret hittar du innehåll för både Merchant Center Next och klassiska Merchant Center. Titta efter logotypen längst upp i varje artikel för att se till att du använder artikeln som gäller för din Merchant Center-version.

Onboardingguide för lokalt lager

Aktivera annonser för lokala butikslager eller lokala gratisannonser

En anpassad ikon för artikelrubrik i klassiska Merchant Center.

Step 2 of showing your local products on Google is enabling local inventory ads or free local product listingsDet här är steg 2 i introduktionsguiden för lokala lager.

Om du vill visa dina lokala produkter på Google måste du aktivera annonser för lokala butikslager eller lokala gratisannonser i Merchant Center:

1. Logga in på ditt Merchant Center-konto.
  2. Klicka på Tillväxt i navigeringsmenyn.
  3. Klicka på Hantera program.
  4. Klicka på Kom igång med annonser för lokala butikslager eller programkortet för lokala gratisannonser.
  5. Välj det land där du har dina fysiska butiker.
Merchant Center-program visas bara för administratörsanvändare för Merchant Center-kontot.