I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Optimaliseringsfunksjoner for annonser for varer i butikk

Et egendefinert ikon for artikkeloverskrifter i den eldre versjonen av Merchant Center.

Når du har fullført den grunnleggende konfigureringen, anbefaler vi at du utforsker de mange tilleggsfunksjonene for annonser for varer i butikk. Med disse funksjonene kan du få enda mer ut av annonsekampanjene dine.

En bedre kundeopplevelse

Med annonser for varer i butikk blir det enklere å sette kundene som handler på nett, i kontakt med de fysiske butikkene dine. Finn ut mer om alternativene nedenfor, som kan gi kundene en enda bedre opplevelse av bedriften din:

• Selgervertsbasert lokal butikkfront: Viderekoble kundene til nettstedet ditt når de klikker på annonser og gratis oppføringer som viser produktene du har i butikk.
  • Tilgjengelig for bestilling: Annonsér produkter som er på utstilling i butikkene dine, slik at kundene kan bestille dem.
  • Henting i dag: Fremhev alternativer for å kjøpe produkter på nettet og hente dem i butikken.

Hvis du vil implementere en selgervertsbasert lokal butikkfront eller henting i dag, kan du endre opplevelsen av destinasjonssiden.

Få bedre kampanjeresultater

Du kan optimalisere Shopping-kampanjer på mange måter. Det kommer an på annonseringsmålene dine. For å få de beste resultatene bør du finne ut hvordan du