Ta bort ett flöde eller mål

Om du vill ta bort ett flöde klickar du på Produkter i navigeringspanelen i ditt Merchant Center-konto. Klicka sedan på Flöden. Det kan ta upp till en timme innan produktdata som har tagits bort eller raderats från ditt Merchant Center-konto justeras i annonserna. Om du har aktiverat en schemalagd hämtning för det raderade flödet sker den inte förrän flödet återskapas.

Gör så här

Ta bort ett flöde

1. Håll muspekaren över det flöde du vill ta bort.
  2. Klicka på ikonen för Radera Delete som visas i raden för flödet.

Flödet tas bort från listan i avsnittet Flöden. Om du raderar ett flöde tar du bort alla produkter som skickas som produktdata i flödet. Om du byter ut ett gammalt flöde mot ett nytt med liknande produktdata måste det nya flödet laddas upp innan du tar bort det gamla flödet.

Om du vill ta bort en specifik produkt från din produktdata kan du öppna avsnittet Lista.

Ta bort ett mål

Så här tar du bort ett mål från ett flöde:

1. Logga in på ditt Merchant Center-konto.
  2. Klicka på Flöden under Produkter i navigeringsmenyn.
  3. Välj det flöde som du vill uppdatera.
  4. Öppna fliken Inställningar i flödet.
  5. Håll muspekaren över det land och språk du vill ta bort, och klicka på ikonen Delete som visas.