'abonnementspris' [subscription_cost]

Bemærk! Produkter med attributten 'abonnementspris' [subscription_cost] kan ikke forhandles i flere lande på én gang. De kan kun målrettes mod et enkelt land.

Brug attributten 'abonnementspris' [subscription cost] til at inkludere oplysninger om et månedligt eller årligt betalingsabonnement, der kombinerer en aftale om en kommunikationstjeneste med dit trådløse produkt (mobiltelefon eller tablet).

Hvornår skal den bruges?

• Valgfri for hvert produkt
Denne attribut er kun tilgængelig i udvalgte lande:
  • Afrika: Sydafrika
  • Asien og Stillehavsområdet: Hongkong, Indien, Japan, Malaysia, New Zealand, Singapore, Sydkorea, Taiwan og Thailand
  • Europa: Belgien, Danmark, Finland, Frankrig, Grækenland, Irland, Italien, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, Schweiz, Slovakiet, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tjekkiet, Tyrkiet, Tyskland, Ungarn og Østrig
  • Mellemøsten: Forenede Arabiske Emirater, Israel og Saudi-Arabien
  • Nordamerika: Canada

Denne attribut understøttes kun for mobilprodukter med følgende Google-produktkategorikode (GPC):

• Armbåndsure (id: 201)
  • Mobiltelefoner (id: 267)
  • Tabletcomputere. (id: 4745)
  • Mobile Phone Prepaid Cards & SIM Cards (id: 6030)
  • GPS-sporingsenheder (id: 6544)
Australien: Du må ikke bruge denne attribut til trådløse enheder, f.eks. mobiltelefoner eller tablets, som du annoncerer for i Australien. Brug attributten 'pris' [price] til at angive den samlede minimumspris ("mindste kvantificerbare pris") for enheden, inklusive udbetaling, ratebetalinger og trådløst abonnement. Brug attributten 'titel' [title] til at angive, at det er muligt at betale for enheden i rater, hvis den sælges med trådløst abonnement.

Denne attribut bruger 3 underordnede attributter:

• 'periode' [period] (påkrævet): Varigheden af en enkelt abonnementsperiode. Enten 'måned' [month] eller 'år' [year].
  • 'periodelængde' [period_length] (påkrævet): Heltal, antallet af abonnementsperioder (måneder eller år), som køberen skal betale.
  • 'beløb' [amount] (påkrævet) ISO 4217, beløbet, køberen skal betale pr. måned. Når dette beløb vises, runder vi muligvis op til nærmeste hele enhed i den lokale valuta for at spare plads. Den angivne værdi skal stadig nøjagtigt svare til det beløb, der vises på dit website.

Format

Følg disse retningslinjer for formatering for at sikre, at Google forstår de data, du indsender.

Få flere oplysninger om at indsende dine produktdata, og få mere at vide om, hvornår og hvordan du kan indsende værdier på engelsk

Type Unicode-tegn (anbefalet: Kun ASCII)
Gentaget felt Nej
Filformat Eksempel på post
Tekst (TSV)

Formatér værdien ved at indsende 'periode' [period], 'periodelængde' [period_length] og 'beløb' [amount] adskilt med kolon ( : ). Brug ikke anførselstegn. Indsend for eksempel for 12 månedlige betalinger på 500 DKK hver:

måned:125:00 DKK
XML (feeds)

<g:subscription_cost>

<g:period>month</g:period>

<g:period_length>12</g:period_length>

<g:amount>500 DKK</g:amount>

</g:subscription_cost>

Hvis du vil formatere dine data til Content API, kan du få flere oplysninger ved at gå til Content API for Shopping.

Minimumskrav

Du skal opfylde følgende krav for at vise dit produkt. Hvis du ikke opfylder kravene, afviser vi produktet og giver dig besked om dette på siden Diagnostik på din Merchant Center-konto.

• Indsend attributten 'pris' [price] med den samlede pris ved kassen (inklusive udbetaling og aktiveringsgebyr) for produktet.
  • Match den betalingsplan for kommunikation, du viser på din landingsside. Du må også gerne vise andre valgmuligheder for kommunikation på din landingsside, men den plan, du indsender, skal være nem at finde på landingssiden.
  • Du må ikke kræve, at brugerne har et loyalitetskort for at kunne vælge den serviceaftale, du indsender.
  • Brug ikke attributten 'abonnementspris' [subscription_cost] til softwareabonnementer. Softwareabonnementer skal betales forud og indsendes med den årlige forudbetalte pris som attributten 'pris' [price]. Få flere oplysninger om annoncering for softwareabonnementer

• Brug kun i godkendte lande. Brug af attributten 'abonnementspris' [subscription_cost] i ikke-godkendte lande vil medføre afvisninger.

• Brug kun til godkendte produktkategorier. Brug af attributten 'abonnementspris' [subscription_cost] for andre produktkategorier vil medføre afvisninger.

Optimale løsninger

Her får du nogle optimale løsninger, der kan hjælpe dig med at optimere dine produktdatas effektivitet, når de grundlæggende krav er opfyldt.

• Indsend præcise værdier for dine abonnementspriser i overensstemmelse med ISO 4217. Indsend for eksempel 10.01 DKK i stedet for 10.0012 DKK, ellers afrunder vi den indsendte værdi. Brug samme valuta for 'abonnementspris' [subscription_cost], 'rater' [installment] og 'pris' [price].
  • Hvis produktet også betales i månedlige rater, skal du bruge det samme antal måneder til 'abonnementspris' [subscription_cost] som for raterne.
  • Hvis dit produkt har en afdragsordning, skal du indsende det samme antal måneder for attributten 'abonnementspris' [subscription_cost] som for attributten 'rater' [installment]. Hvis antallet af måneder ikke er det samme, og vi er nødt til at skrive dine rater og din abonnementspris sammen på grund af pladsbegrænsninger, bruger vi den højeste af de to værdier. Hvis din afdragsordning f.eks. løber over 12 måneder, men din abonnementstjeneste løber over 24, bruger vi 24 måneder.
  • Hvis abonnementsprisen for dit produkt stiger efter en bestemt periode, skal du bruge den højeste betaling i underattributten 'beløb' [amount]. Hvis abonnementsbetalingen f.eks. stiger fra 250 DKK til 350 DKK efter 12 måneder, skal du angive 350 DKK.

Eksempler

Eksempel på en mobiltelefon, der sælges med et abonnement

Indsend en samlet værdi for udbetalingen (helt ned til 0) i attributten 'pris' [price] , og inkluder eventuelle aktiveringsgebyrer og/eller engangsdebiteringer. Angiv i titlen, at dit produkt kræver et abonnement af en vis varighed. Lad attributten 'rater' [installment] være tom.

Produktdata for Google Pixel 5" 32 GB Very Silver med et 12-måneders abonnement på 350 DKK pr. måned og en udbetaling på 6490 DKK
Attribut Værdi
'id' [id] _pixel_telefon_silver_32gb_12måneder_abonnement
'titel' [title] Google Pixel 5" 32 GB Very Silver (med abonnement)
'link' [link] https://store.google.com/product/pixel_phone?sku=_pixel_phone_silver_32gb_12month_contract_newsim&contract=yes
'billedlink' [image_link] https://store.google.com/product/pixel_phone/silver.png
'tilgængelighed' [availability] 'på lager'
'pris' [price] 6490.00 DKK
'rater' [installment] (Skal være tom, fordi der ikke er nogen ratebetalinger)
'abonnementspris' [subscription_cost] måned:12:350.00 DKK
'google-produktkategori' [google_product_category] Electronics > Communications > Telephony > Mobile Phones [Elektronik > Kommunikation > Telefoni > Mobiltelefoner]
'brand' [brand] Google
'GTIN' [gtin] 00821793049157
'MPN (producentens varenummer)' [mpn] G-2PW4100-021-B
'stand' [condition] 'ny'
'farve' [color] Very Silver
'forsendelse' [shipping] 0.00 DKK

Du kan se flere eksempler under optimale løsninger til annoncering af trådløse produkter og tjenester

Eksempel på en mobiltelefon, der er solgt med en afdragsordning og i kombination med et abonnement

Indsend en samlet værdi for udbetalingen (helt ned til 0) i attributten 'pris' [price], og inkluder eventuelle aktiveringsgebyrer og/eller engangsudgifter. Angiv nul i attributten 'pris' [price], hvis der ikke er nogen startomkostninger. Angiv i titlen, at dit trådløse produkt kræver et abonnement af en bestemt varighed og en afdragsordning.

Produktdata for Google Pixel 5" 32 GB Very Silver med 12 måneders abonnement, og som betales i 12 månedlige rater
Attribut Værdi
'id' [id] _pixel_phone_silver_32gb_contract_and_installments
'titel' [title] Google Pixel 5" 32 GB Very Silver (med abonnement og 12 ratebetalinger)
'link' [link] https://store.google.com/product/pixel_phone?sku=_pixel_phone_silver_32gb_12month_contract_newsim&contract=yes
'billedlink' [image_link] https://store.google.com/product/pixel_phone/silver.png
'tilgængelighed' [availability] 'på lager' [in_stock]
'pris' [price] 0.00 DKK
'rater' [installment] 12:600.00 DKK
'abonnementspris' [subscription_cost] måned:12:300.00 DKK
'google-produktkategori' [google_product_category] Electronics > Communications > Telephony > Mobile Phones [Elektronik > Kommunikation > Telefoni > Mobiltelefoner]
'brand' [brand] Google
'GTIN' [gtin] 00821793049157
'MPN (producentens varenummer)' [mpn] G-2PW4100-021-B
'stand' [condition] 'ny' [new]
'farve' [color] Very Silver
'forsendelse' [shipping] 0.00 DKK
Du kan se flere eksempler under Optimale løsninger til annoncering af trådløse produkter og tjenester