I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Samsvarende prisinformasjon for produktlageret

Et egendefinert ikon for artikkeloverskrifter i den eldre versjonen av Merchant Center.

Du må oppgi prisinformasjon for alle produktene i feeden din. Prisen kan oppgis direkte i feeden for produktlager i butikk eller indirekte i feeden for produkter i butikk.

Fordeler

Hvis du vil sikre at hele produktlageret ditt kan vises i annonser for varer i butikk og kostnadsfrie lokale produktoppføringer, må du sende inn prisdata. Jo flere produkter som er kvalifisert, desto flere muligheter får du til å øke trafikken til butikken din.

Slik forbedrer du prisdataene

Sørg for å sende inn attributtet for pris [price] for alle produktene i feeden for produkter i butikk. På den måten angis det en nasjonal pris for dette produktet i hele produktlageret.

Hvis det finnes regionale forskjeller i prisen på produktene dine, tar du med attributtet for pris [price] i feeden din for produktlager i butikk. Hvis du tar med prisen i begge feedene, prioriteres prisinformasjonen på produktlagernivå over prisinformasjonen på produktnivå.