In dit Helpcentrum vindt u content voor zowel Merchant Center Next als de klassieke versie van Merchant Center. Kijk naar het logo bovenaan elk artikel om te controleren of u het artikel gebruikt voor uw Merchant Center-versie.

Voorraad per bedrijfsprofiel

Een eigen icoon voor de artikelkop voor de klassieke versie van Merchant Center.

Uw voorraadaantal per bedrijfsprofiel is het gemiddelde aantal producten in alle winkels in uw feed met lokale productvoorraad.

Voordelen

Met correcte voorraadgegevens kunnen meer van uw advertenties en gratis productvermeldingen worden getoond als gebruikers in de buurt op zoek zijn naar uw producten.Als u meer verkeer naar uw winkellocatie wilt leiden, moet u ervoor zorgen dat uw voorraadaantallen overeenkomen met uw zakelijke realiteit.

Uw voorraad correct weergeven

Gebruik deze richtlijnen voor correcte voorraadgegevens:

• Zorg dat u voorraadgegevens opgeeft voor al uw gepubliceerde bedrijfsprofielen.
  • Zorg dat u voorraadgegevens opgeeft voor elke unieke id in uw primaire feed.