I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Grundlæggende om Google Kundeanmeldelser

Et tilpasset ikon for artiklens overskrift i det klassiske Merchant Center

Google Kundeanmeldelser er en gratis tjeneste, der giver dig mulighed for at indsamle værdifuld feedback fra de kunder, der har foretaget et køb på dit website. Dine kunder kan vælge at deltage i en undersøgelse for at bedømme deres oplevelse blot ved hjælp af ét klik på din betalingsside. Bedømmelser fra kundeundersøgelser er med til at kvalificere dig til butiksbedømmelser og produktbedømmelser.

Denne artikel giver dig de grundlæggende oplysninger om, hvordan Google Kundeanmeldelser fungerer, og hvordan det hænger sammen med både produkt- og butiksbedømmelse.

Bemærk! Anmeldelser bekræftes ikke af Google.

Fordele

• Butiksbedømmelser: Data fra Google Kundeanmeldelser accepteres af butiksbedømmelser og bidrager dermed til dine butiksbedømmelser i søgeannoncer og Shopping-annoncer.
  • Produktbedømmelser: Data fra Google Kundeanmeldelser accepteres af produktbedømmelser og bidrager dermed til dine produktanmeldelser og -bedømmelser, når du viser dine produkter på Google.
  • Engagement: Produktbedømmelser og butiksbedømmelser kan føre til, at mere kvalificerede kunder besøger dit website.
  • Et badge til dit website: Google Kundeanmeldelser-badget er med til at fortælle dine brugere, hvad andre kunder har sagt om deres oplevelser på dit website.

Butiksbedømmelser

Vi bruger besvarelserne fra Google Kundeanmeldelser til at hjælpe med at fastsætte en butiksbedømmelse for dit website. Dit samlede resultat er en bedømmelse på 1-5 stjerner, der vises i søgeannoncer og Shopping-annoncer. Denne bedømmelse vises også på dit Google Kundeanmeldelser-badge. Få flere oplysninger om butiksbedømmelser

Google Kundeanmeldelser-badget

Google Kundeanmeldelser-badget er en visuel metode til at hjælpe kunderne med let at identificere dit website med Googles brand. Badget viser også dine butiksbedømmelser og kan placeres på en hvilken som helst side, du ønsker, på dit website.

Bemærk! Det faktiske antal stjerner i dit badge vil variere baseret på de butiksbedømmelser, du får.

Produktbedømmelser

Google Kundeanmeldelser kan også indsamle produktanmeldelser og gøre det nemmere for dig at få bedømmelser af de produkter, du sælger. Produktbedømmelser vises i dine Shopping-annoncer som bedømmelser med 1-5 stjerner og det samlede antal anmeldelser. Få flere oplysninger om produktbedømmelser.

Tilvalget af Google Kundeanmeldelser

Google Kundeanmeldelser kræver, at du viser muligheden for at tilvælge undersøgelsen for alle dine brugere efter betaling. Brugere, som tilvælger den, modtager ofte en mail fra Google Kundeanmeldelser, som beder dem om at bedømme deres oplevelse.

Illustration af tilvalget af Google Kundeanmeldelser

Undersøgelsen fra Google Kundeanmeldelser

Undersøgelsen fra Google Kundeanmeldelser er et kort spørgeskema, der sendes til kunderne via mail og giver dem mulighed for at bedømme deres købsoplevelse på dit website.

Aktivér Google Kundeanmeldelser på din Google Merchant Center-konto

1. Log ind på din Merchant Center-konto.
  2. Sørg for, at din Merchant Center-konto er verificeret og gjort krav på.
  3. Klik på Vækst i sidemenuen til venstre.
  4. Klik på Administrer programmer.
  5. Gå til kortet Kundeanmeldelser.
  6. Klik på Aktivér for at tilmelde dig.

Få flere oplysninger om onboarding og integration