Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Paikalliset tuotemainokset

Oma kuvake klassisen Kauppiaskeskuksen artikkeliotsikoille.

Paikalliset tuotemainokset ‑ominaisuuden avulla voit mainostaa tuotteitasi ja kauppaasi lähellä oleville ihmisille, jotka hakevat tuotteita Googlesta. Kun joku klikkaa paikallisen tuotteesi mainosta, hänet ohjataan paikalliselle tuotesivullesi eli Googlen ylläpitämälle kauppasi sivulle tai monikanavaiselle laskeutumissivullesi, jos sivustosi täyttää tarvittavat vaatimukset. Paikallinen tuotesivu sisältää muun muassa kauppasi tuotevalikoiman, aukioloajat ja reittiohjeet.

Tärkeää: Jos haluat käyttää paikallisia tuotemainoksia, sinun on noudatettava niitä koskevia käytäntöjä.

Hyödyt

• Mainosta kauppasi tuotevalikoimaa: Kerro Googlesta tuotteita hakeville paikallisille asiakkaille, että kaupassasi on juuri sillä hetkellä heidän hakemiaan tuotteita.
  • Lisää paikallinen kauppasi verkkoon: Käytä Googlen ylläpitämää paikallista tuotesivua tai omaa sivustoasi, jolla hyödynnetään Kauppiaan ylläpitämä paikallinen tuotesivu ‑ominaisuutta, tehokkaana digitaalisena näyteikkunana.
  • Esittele kaupan noutovaihtoehtoja suoraan paikallisissa tuotemainoksissa:
  • Mittaa tuloksia: Voit seurata, miten digitaaliset mainokset vaikuttavat verkon ja fyysisten toimipisteiden tulostavoitteisiin.

Saatavuus

Teemme tällä hetkellä yhteistyötä sellaisten jälleenmyyjien kanssa, joilla on kivijalkakauppoja seuraavilla alueilla:

Argentiina Intia Singapore
Australia Indonesia Slovakia
Itävalta Irlanti Etelä-Afrikka
Belgia Israel Etelä-Korea
Brasilia Italia Espanja
Kanada Japani Ruotsi
Chile Malesia Sveitsi
Kolumbia Meksiko Taiwan
Tšekki Alankomaat Thaimaa
Tanska Uusi-Seelanti Turkki
Suomi Norja Yhdistyneet arabiemiirikunnat
Ranska Filippiinit Yhdistynyt kuningaskunta
Saksa Puola Ukraina
Kreikka Portugali Yhdysvallat
Hongkong Romania Vietnam
Unkari Saudi-Arabia
Vinkki: Ehdot täyttävät jälleenmyyjät Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Irlannissa, Yhdysvalloissa ja Kanadassa voivat lisätä kaupassa myytävät tuotteet Googleen automaattisesti ja maksutta tuotelukijan tai paikallisvarastosovelluksen avulla. Yhdysvalloissa toimivat kauppiaat voivat myös julkaista paikallisia tuotemainoksia käyttämällä paikallisvarastosovellusta. Aloita

Paikallisten tuotemainosten käyttöönotto

Jos haluat esitellä paikallisia tuotteita Googlessa, lisää tietoa yrityksestäsi, kaupoistasi ja tuotteistasi paikallisen varaston aloitusoppaan mukaisesti.